Tétel: EX10061350

|

Modell: MSW-PW-300

Platform kocsi - 300 kg-ig - összecsukható

80 899,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró - nagy, max. 300 kg-os terhelhetőség
  • tágas - 80 x 60 cm nagy rakodófelület csúszásgátló szőnyeggel
  • egyszerű - könnyen beállítható és néhány perc alatt használatra kész, használat után összecsukható
  • robusztus - tartós és könnyen kezelhető anyagok, mint az acél, a műanyag és a gumi
  • mobilis - a négy keréknek és a széles fogantyúnak köszönhetően a kocsi könnyen gurul és jól manőverezhető

TERMÉK LEÍRÁSA

Egyszerűen erős! Platform kocsi max. 300 kg-os teherbírással

Akár nagyméretű csomagok, egy mosógép vagy más tárgyak: az MSW-nek, kiváló minőségű műhelyfelszerelések szakértőjének MSW-PW-300 összecsukható platform kocsijával számos különböző, kifejezetten nehéz súlyú árucikket szállíthat. Robusztus felépítésének köszönhetően a szállítókocsi tökéletes választás raktárak, gyárak, áruházak és költöztető cégek, illetve futárszolgálatok számára.

Professzionális szállító kocsi az MSW szerszámai és készülékei közül

A 80 x 60 cm méretű rakodófelület legfeljebb 300 kg súlyt bír el. Az áruk a masszív és ergonomikus alakú tolókar alatt található széles keresztmerevítőnek dönthetők, amely megakadályozza a termékek véletlen megcsúszást és leesést. A kocsihoz mellékelt 94 cm magas tolókar a felhasználó felé hajlik, és egy bevont fogantyúval rendelkezik, hogy a szállítás a lehető legkényelmesebb legyen a kocsival.

A négy könnyen görgő keréknek és az 57 cm széles fogantyúnak köszönhetően a platformkocsi maximális terhelés mellett is mozgékony és könnyen manőverezhető. A gumiból készült vezető görgők és rögzített görgők átmérője 20 cm, vagyis a kocsi csendesen mozog bármilyen felületen. A kocsi összecsukva csupán 36,5 cm magas, ami megkönnyíti a kocsi hordozását és helytakarékos tárolását.

A robusztus kocsi acélból készült, amelynek köszönhetően konstrukciója rendkívül tartós és hosszú életű, még "zord" körülmények között, műhelyekben vagy gyárcsarnokokban való használat esetén is. A sarkok lekerekítettek, így elkerülhető a falak, a járművek vagy a bútorok esetleges sérülése. A felhasznált anyagok könnyen kezelhetők, így a kézikocsi sok éven át hűséges társa lesz a munkában.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK