Trustpilot
Új
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Polisztirolvágó - 200 W - 1300 mm / 330 mm

145 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10062731

|

Modell: MSW-ISU-HGIL 3

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
145 990,00 Ft
3+
5%
138 690,50 Ft
5+
10%
131 391,00 Ft
10+
15%
124 091,50 Ft
Főbb jellemzők
  • hatékony – hungarocellvágó könnyű vágásokhoz sima élekkel 1300 mm hosszig és 330 mm-es mélységig
  • pontos – a vezetősíneknek, a skálának és a beállítható vágásmélységnek köszönhetően a hőkéssel pontos eredményeket érhet el
  • időjárásbiztos – az IP68 védettségnek köszönhetően a polisztirolvágó védve van a rossz időjárás ellen
  • mobilis – keskeny kialakításának és kis súlyának köszönhetően a nikecellvágó egyszerűen szállítható
  • átfogó tartozékok – a polisztirol vágón kívül öt darab kiváló minőségű nikkel-réz-króm ötvözetből készült vágódrót található a szállítási csomagban
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Professzionális hunagrocellvágó 1300 mm-es vágási hosszal

Az MSW polisztirolvágója ideális vágóeszköz a szigetelésekhez, és a felújítási munkák hatékony kivitelezéséhez közepes és nagyobb ingatlanokban. A hungarocellvágó hungarocellből, styrodurból és polisztirolból készült szigetelőlemezek milliméter pontos vágásra lett tervezve. A forróhuzalos vágóval könnyedén vághat akár 1300 mm hosszúságú és 330 mm mélységű szigetelőlapokat is.

Nikecellvágó az MSW professzionális szerszámai közül

A forró drótos polisztirolvágóval való munka rendkívül egyszerű: egyszerűen nyomja meg a nyomógombos kapcsolót, és a nagy teljesítményű 200 W-os transzformátornak köszönhetően a polisztirol cutter néhány másodperc alatt használatra kész – szükség esetén akár folyamatos üzemben is. Vágáskor a forró huzal könnyedén csúszik a vezetősín mentén, a szigetelőanyagon keresztül, így egyenesen, simán és tisztán vághat, irritációk nélkül. Vezetősínek, skála és állítható vágásmélység milliméter pontos vágásokat tesznek lehetővé.
Az IP68-as védelmi osztályú transzformátor vízálló, vagyis ellenáll az esőnek és a nedvességnek. Az alumíniumból és bevonatos, texturált kartonból készült masszív szerkezetének köszönhetően a nikecell vágó gép rendkívül könnyű. A polisztirol vágó gépet könnyen felszerelheti egy asztalra. A hungarocell vágó gép dőjárásálló, könnyen szállítható és felállítható, vagyis az eszköz ideális a mobil használatra építkezéseken.

A szállítási csomagban található hőkéshez öt vágódrótot is mellékelünk, amelyek nikkel-króm-réz ötvözetből készültek. A nikkel-króm-réz ötvözet különleges anyag, amely ideális a polisztirolvágókhoz, mivel ellenálló a korrózióval és a magas hőmérséklettel szemben. Csak akkor olvadnak meg az élek és jönnek létre pontos, sima vágások, ha a drót magas hőmérsékletet ér el.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket