Trustpilot
Akciós
(2) értékelés

Precíziós lyukfúró csövekhez - Ø 76 mm

87 590,00 Ft 97 290,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10060481

|

Modell: MSW-PNM1-1/2

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-4 munkanap
Főbb jellemzők
  • 50°-os csövekhez beállítható fúrási szög
  • 19-26 mm átmérőjű, két tengelyen állítható csőtartó
  • robusztus szerkezet 1 ¼ '' keretvastagsággal
  • a magasság függőleges és precíz beállítása
  • Meghajtás fúróval ½" csatlakozóval, fúrókhoz 1/2" vagy 5/8" csatlakozás szükséges
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.5

2 értékelés alapján

Rendezés :

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon France

Csőbevágó

Jó kidolgozás, betartott szállítási idő és nagyon korrekt. Könnyű használat egy jó barkácsolóhoz 1200 W-os kis fordulatszámú fúróval. A két menet átmérő a bimetál lyukfűrészeknél szabványos. Elégedett a vásárlással

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Belgium

Csőbevágó

Úgy néz ki és úgy érzi, mint egy szilárd termék. Jól működik, de van még néhány megjegyzésem. -A 0-50° fokbeállítás halvány és nehezen látható. Nem úgy, mint a fotón. Jó szemmel ki lehet következtetni. 0,30 és 45°-ot tettem láthatóvá egy hosszú vonallal, karcoló tűvel. - A fokozatbeállítást két csavarkulccsal kell rögzíteni, egy imbuszkulccsal 10 és egy villáskulccsal 19. Ez nem igazán hasznos, mert a meghúzás közben elmozdulhat. Rozsdamentes anyát hegesztettem, hogy ezt egy kézzel, imbuszkulccsal 10 meg lehessen tenni. -A magasságállítást nehéz pontosan beállítani. Nincs jelölés vagy finombeállítás. Azt tapasztaltam, hogy a rádiuszfűrészt könnyebb 90°-kal elforgatni, hogy egyenes legyen, és ne kelljen egy kézzel tartani a magasságot a meghúzás közben. Megtaláltam a középpontot, ahogy tudtam, és karcoló tűvel megjelöltem. - A tengelyes blokk túl közel van a csuklóponthoz. Amikor egy 19 mm-es csövet befog, és derékszögben akarja elvágni, a lyukfűrész majdnem a csőnek ütközik. Gyakorlatilag nincs hely. A gyártó ezt úgy tudná megoldani, hogy 1 vagy 2 cm-rel növeli a távolságot, és hosszabb tengelyt helyez be. Jó termék, határozottan megéri a pénzt, és egyszerű, miután elvégeztem ezeket a beállításokat.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket