Tétel: EX10061521

|

Modell: MSW-AN-100

Töltőpisztoly - 120 l/perc

22 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – nagy áramlási sebesség: 120 l/perc
  • kiváló minőségű – erős és stabil anyagokból: PVC + alumínium + PA
  • praktikus – zárógomb a hosszú működés érdekében
  • ergonomikus – kényelmes fogantyú és praktikus kar
  • sokoldalú – megfelelő különböző folyadékokhoz, például benzinhez, dízelhez, kerozinhoz és más olajtartalmú üzemanyagokhoz 

TERMÉK LEÍRÁSA

Automatikus töltőpisztoly bármilyen üzemanyaghoz!

Akár benzinkutakon, garázsokban, műhelyekben vagy ipari csarnokokban: bárhol, ahol üzemanyag szivattyúk találhatók elengedhetetlen felszerelés az MSW-AN-100 töltőszivattyú az MSW-től. Az üzemanyag töltőpisztoly segítségével gyorsan, hatékonyan és könnyedén tölthető bármilyen üzemanyag. Kompakt kialakítás, nagy teljesítmény, egyszerű kezelés – mindez egyetlen töltőpisztolyban kombinálva.

Hatékony és könnyen kezelhető – üzemanyag töltőpisztoly

120 l/perc áramlási sebességével a benzin töltőpisztoly rendkívül hatékony, és rövid idő alatt feltölti az összes tartályt. A zárófejnek köszönhetően a kart hosszabb használat esetén sem szükséges folyamatosan működtetni. A fogantyú és a kar kialakítása ergonomikus, így kényelmesen tarthatók a kézben, és az adagolás mindig pontos.

A diesel töltőpisztoly kiváló minőségű PVC + alumínium + PA anyagokból készült, amelyek robusztusak és tartósak, súlyuk ugyanakkor alacsony, ami garantálja a kényelmes munkavégzést. 0,18 MPa üzemi nyomásával az üzemanyag töltőpisztoly bármilyen üzemanyaghoz megfelelő, így gond nélkül adagolható a benzin, a dízel, a kerozin, illetve más olajtartalmú folyadékok is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK