Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Vakológép - 30 bar - 40 liter - 18 l/min - 2800 W

867 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10062635

|

Modell: MSW-PU-30

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
867 990,00 Ft
3+
5%
824 590,50 Ft
5+
10%
781 191,00 Ft
10+
15%
737 791,50 Ft
Főbb jellemzők
  • Nagy teljesítményű - 30 bar üzemi nyomással a vakológép egyenletesen, akár 18 l/min habarcsot, vakolatot vagy cementet is juttat a falra.
  • hatékony – a vakológép víz hozzáadásával permetezhető masszává keveri a száraz anyagokat, például a gipszet vagy a meszet legfeljebb 6 mm-es szemcseméretű granulátummal
  • tágas – a 40 literes kapacitással a vakológéppel nagy felületeken is megszakítás nélkül dolgozhat
  • Rugalmas - a 10 m-es habarcstömlővel és a könnyen kezelhető szórópisztollyal a vakológép optimális mozgásszabadságot biztosít a munka során.
  • Mobil - négy kerék megkönnyíti a vakológép szállítását, amelynek kompakt formája és lábnyoma tökéletesen illeszkedik az állványzathoz.
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

A nagy teljesítményű vakológép nagy falfelületekhez

Először keverje össze, majd vakoljon: az MSW vakológépével könnyedén felhordhatja a falra a gipszből, mészből vagy cementből készült vízbázisú vakolatot. A vakolókészülék rotorja biztosítja a vakolat tökéletes állagát, amelyet akár 30 bar üzemi nyomáson visz fel a falra. így a habarcs a falon marad, és egyenletes réteget képez, amit csak el kell simítani!

Rugalmas vakológép a maximális mozgásszabadság érdekében

A gipszkartonozó gép rendkívül könnyen kezelhető, és maximális mozgásszabadságot biztosít. Csatlakoztassa a kompresszorhoz a vakológépet, és szabályozza a bejövő nyomást a légnyomáscsökkentővel. A rotor forgásirányát és sebességét az áttekinthető kezelőpanelen állíthatja be a vakoláshoz használt szárazanyag és a víz keverési arányától függően. A készülék a legjobb eredményt 6 mm-es szemcseméretig terjedő granulációval éri el. A habarcstömlő 10 méter hosszú, így a szórópisztolyt könnyedén vezetheti felhordás közben. Válassza ki a megfelelő fúvókát a habarcs tömegétől függően.
A vakolat tárolására szolgáló tartály kapacitása 40 liter, Ez lehetővé teszi, hogy a vakológéppel 18 l/perc áramlási sebességgel, túlzott megszakítások nélkül, nagy felületeken is dolgozhasson. A tartály fedele növeli a tisztaságot munka közben. A négy keréknek köszönhetően a vakológépet könnyen a felhasználás helyére szállíthatja. Kompakt méreteinek köszönhetően a gép ideális az állványzaton való használatra, így magasabb falfelületeket is elérhet. A munka végeztével a készüléket vízzel és a mellékelt tisztítógolyókkal néhány lépésben megtisztíthatja.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket