Akciós

Tétel: EX10061253

|

Modell: MSW-ETT-24

Vezérműlánc szegecselő szerszám - Mercedes - Jeep - Chrysler - 13 darab

31 590,00 Ft 34 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális - a Mercedes, a Jeep és a Chrysler számos járműmodellhez
  • tökéletes illeszkedés - a szerszámok optimálisan illeszkednek a CDI/CRD 2.2, 2.7, 3.0 és CDI 1.7, 2.1, 3.2, 3.9, 4.0 dízelmotorok vezérműláncaihoz.
  • tartós - robusztus és ellenálló acél, hosszú élettartam
  • véd - minimális kopás, biztonságos használhat
  • mobilis - praktikus hordozókoffer a tiszta és biztonságos tároláshoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Nem csak szakembereknek! Hatékony szegecselő szerszám Mercedes dízelmotorok vezérműláncához

A motorok karbantartásához és javításához az MSW professzionális személygépkocsi szerszámot kínál, amellyel Ön szakszerűen teljesíteni tudja az egyes motorelemek speciális szerelési követelményeit. Az MSW vezérműlánc szegecselő szerszáma, az MSW-ETT-24; mindent tartalmaz, amely annak beállításánál szükséges, hogy a vezérműlánc megbízhatóan végrehajthassa a főtengely forgási mozgását a vezérműtengelyen.

Hatékony vezérműlánc szerszám az MSW szerszámai és készülékei közül

Átfogó szerszámkészlet Mercedes-Benz dízelmotorokhoz használható, melyek lökettérfogata 1,7 és 4,0 l között van, de alkalmas Chrysler és Jeep modellekhez is. Ezáltal a vezérműlánc szegecselő szerszám rendkívül rugalmasan használható. Más forgalomban lévő szerszámok használata során károk keletkezhetnek a motor alkatrészein és az azokat használó személy testi épségében, az MSW szerszámkészletével a munka azonban csak a legkevesebb kopással jár.

A motor beállító szerszámmal felújíthatja, elválaszthatja és összeszegecselheti a 4 mm-es lánccsavarokkal rendelkező Duplex-vezérműláncokat. A régi vezérműlánc befűzhető az új lánc segítségével. Ehhez a láncház leszerelése gyakran nem is szükséges, amelynek köszönhetően a vezérműlánc felújítása jóval kevesebb kopással jár.

A robusztus és tartós acél szerszámok hűséges szolgáltatást nyújtanak Önnek éveken át, pont ezért az eszközök nem hiányozhatnak egyetlen professzionális gépjármű javító műhelyből, de az igazán ambiciózus hobbiszerelők garázsaiból sem! Ügyfelekhez való kiszállás esetén, vagy amikor a vezérműlánc szegecselő eszköz nincs használatban, az szerszámok tisztán és rendezetten tárolhatók a mellékelt hordozókofferben. A műhelyben rend van, és az eszközök kéznél vannak, amint azokra szükség van!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK