Tétel: EX10440040

|

Modell: CS1 500 P13 HONDA

Betonvágó - 13 LE - 2600 fordulat/perc - fűrészlap: 500

1 582 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – a 13 LE teljesítményű motor biztosítja a nagy, 2600 fordulat/perces sebességet
  • professzionális – rendkívül pontos vágás a precíziós vágótengelynek köszönhetően
  • egyszerű – a kívánt vágási mélység könnyen beállítható a kézikerék segítségével
  • sokoldalú –bármilyen munkához beton- és aszfaltfelületeken
  • strapabíró – kiváló minőségű acélváz, tartósan kent állócsapágy, valamint kiváló minőségű Honda motor és vízhűtő rendszer 70 literes tartállyal

TERMÉK LEÍRÁSA

Benzines betonvágó betonhoz és aszfalthoz

A NORTON clipper betonvágója 13 LE-vel és 2600 fordulatszámmal működik, így rendkívül precízen vágja át a betont és az aszfaltot – még a nehezen elérhető helyeken is.   A kiváló minőségű fűrészlappal és a speciális vízhűtő rendszerrel felszerelt Aszfaltvágó garantálja a hatékony munkavégzést.

Hatékony és biztonságos: elektromos kéziszerszámok a NORTON clipper szerszámai és készülékei közül

A fokozatmentesen állítható vágási mélység 190 mm-ig rendkívül felhasználóbarát, a Betonvágó gép vezetője pedig mindig simán fut. A nagy pontosságú eredményekről a precíziós vágótengely és a 500 mm-es vágókés gondoskodik .

Az Aszfaltvágó géppel garantált a biztonságos munkavégzés. A fűrészlap és a szíjvédő egy ellenálló acéldarabból készült, amely szilárdan van a fővázhoz csavarozva, azonban kinyitható az alkatrészek cseréjéhez. Veszély esetén a vészkapcsoló rövid időn belül leállítja a beton vágót.

A Fugavágó, benzines betonvágó, beton vágó rendkívül tartós: robusztus acélvázával, tartósan kent állócsapágyaival, kiváló minőségű Honda motorjával és a 70 literes tartállyal rendelkező vízhűtő rendszerével a beton vágó képes megbirkózni a legnehezebb kihívásokkal is, hosszú éveken át.

MŰSZAKI ADATOK