B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20040357

|

Modell: DAVOS WHITE

B-termék Gurulós szék háttámlával - 575 -775 mm - 160 kg - Természetes fa, Fehér

70 790,00 Ft 88 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – kellemes munka a dönthető ülésfelületnek (0 – 8°) és álltható háttámlának (0 – 26°) hála
  • magas mobilitás - talp 5 darab, 360°-ban forgatható műanyag görgőkkel
  • egyszerű – ülés gyors magasságban való állíthatósága 57,5 és 77,5 cm között a gázrugónak hála
  • elegáns – a különleges dizájnnak, valamint a fa és a bőr megjelenésének köszönhetően
  • terhelhető - a maximális teherbírás 160 kg-nál van

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns gurulós szék háttámlával DAVOS WHITE

Vannak olyan foglalkozások és helyzetek, amelyekben mindig le kell ülnünk annak érdekében, hogy el tudjuk végezni munkánkat. Legyen szó fodrászatokról, szépségszalonokról, irodákról vagy akár orvosi rendelőkről. A physa termékcsaládhoz tartozó rugalmas, de mégis kényelmes háttámlával rendelkező DAVOS WHITE gurulós szék mindig tökéles megoldás. Termékünk kitűnik a tömegből a kiváló minőségű eldolgozásának, valamint különleges dizájnjának köszönhetően és meggyőzi Önt a sok olyan praktikus részletével, mint például a dönthető háttámla, amely mindig gondoskodik a megfelelő üléspozícióról, illetve az egészséges testtartásról.

Kényelmes és mobil irodai szék háttámlával egészég- & szépségszalonjába

A szék középpontjában 8°-ban dönthető és 48 x 41 cm-es mérettel rendelkező ülőfelület áll, amely eldolgozása és anyagai megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak. A kitömésként használt magas hab egyenletesen puha és alaktartó, így lehetővé teszi, hogy akár hosszabb időn keresztül is kényelmesen üljön az irodai széken. A szintén párnázott háttámla 0 és 26° között állítható és növeli az ülés közbeni kényelmet. A hab párnázás műbőr bevonattal lett körbevéve, amely pontosan meg lett varrva, így nem keletkeznek ráncok a habon.

A különböző munkahelyek, illetve ügyfelek igényeinek megfelelően az ülési magasság 57,5 és 77,5 cm között gerinc kímélően szabályozható. Az ülésen továbbá található egy intuitív markolat, amely a gáznyomás segítségével gyorsan és egyszerűen a megfelelő magasságot állítja be. A gázrugó egy különösen kényelmes ülőpozíciót biztosít.

A felhasználat anyagok, mint a műbőr és krómozott acél könnyen tisztíthatók. Az ülés és háttámla bevonata por- és víztaszító, amely által a gurulós szék munka közben kevésbe piszkolódik. Így nyugodtan dolgozhat folyékony vagy poros anyagokkal anélkül, hogy túlságosan terhelné a munkaterületet. A háttámlával rendelkező gurulós szék maximális rugalmasságot kínál a könnyen guruló kerekeinek köszönhetően. Ezek a kerek rendkívül halkak, illetve jól futnak a padlón. Az 5-csillagos talp mindig garantálja a legjobb futási eredményeket.

A stílusos kialakítás ellenére a kozmetikai szék nagyon stabil és akár 160 kg-os terheléseknek is probléma mentesen ellenáll. A krómozott elemek, a fa dizájn és fehér színe időtlen eleganciát ad a szék számára, amely által bármilyen környezethez könnyedén alkalmazkodik.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK