Tétel: EX10040401

|

Modell: PHYSA STUTTGART BLACK

Gurulós szék - 520 - 660 mm - 150 kg - Fekete

51 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes - a párnázott ülésnek köszönhetően
  • ergonomikus - praktikus lábtartó gyűrű a nyugodt testtartáshoz
  • higiénikus - könnyen tisztítható műbőrből huzat
  • professzionális - forgószék irodákba, orvosi praxisokba, laboratóriumokba stb.
  • flexibilis - állítható magasság gáznyomású rugóval (52-66 cm)

TERMÉK LEÍRÁSA

Robusztus és rugalmas: PHYSA STUTTGART BLACK gurulós szék

A Physa által gyártott PHYSA STUTTGART BLACK forgószék kifinomult kialakításával tökéletes felszerelés szépségszalonok, irodák, orvosi és fogorvosi rendelők, valamint laboratóriumok számára. A szék komfortos ülőhelyzetet biztosít kényelmes kárpitozott ülésével, ellazítja az izmokat és tehermentesíti a gerincet. A porszórt acélból készült stabil alapzatnak és a görgő kerekeknek köszönhetően a szék hosszú életű és flexibilisen használható.

Flexibilis forgószék a rendelőbe vagy a szépségszalonba!

A munkaszék egy tartós és erős talppal lett ellátva, amelynek végein 360 °-ban kerékgörgő található. Így a szék húzása, illetve mozgatása rendkívül könnyű az irodában, vagy otthonában. Az alap stabilitást biztosít a széknek. Nem csak a görgőkerekek, hanem a maga forgószék is forgatható saját tengelye körül. Ez rendkívül előnyös minden olyan munkánál, amely mobilitást igényel.

A szék magassága gyorsan és egyszerűen állítható be 52 és 66 cm között. Az ülés magasságának beállításához pedig csak az ülés alatt található kar, megfelelő irányba való nyomására van szükség. A hatékony gázrugónak köszönhetően az ülés könnyen mozog felfelé vagy lefelé. A szék maximális terhelhetősége 150 kg, vagyis rendkívül praktikus darab munkahelyére vagy otthonába.

A szintetikus bőrből készült folyadék- és portaszító borító robusztus és könnyen tisztítható. A krómozott acél anyagának és a fekete borításnak köszönhetően a szék megjelenése rendkívül stílusos. A forgószék kényelmesen irányítható és eltolható a lábbal, vagyis az Ön mindkét keze szabadon marad masszázs vagy kezelések során.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK