Tétel: EX10040604

|

Modell: WORCESTER DARK GRAY

Gurulós szék - 540–720 mm - 150 kg - Sötétszürke

62 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – nagy ülés kényelmes és formastabil párnázattal
  • mobil – öt darab, 360°-ban forgatható görgő, amelyek segítségével a szék a kívánt helyre tolható
  • egyszerű – az ülés magasságát egy gázrugóval állíthatja be 54 és 72 cm között
  • stílusos – az időtlen és funkcionális design jól illik bármilyen berendezési stílushoz
  • terhelhető – a szék maximális teherbírása 150 kg

TERMÉK LEÍRÁSA

Maradjon mobilis a physa gurulós szék segítségével!

Gyakran változtatja munkapozícióját fodrászatában, szépségszalonjában, irodájában vagy rendelőjében? Akkor válassza a rugalmas WORCESTER DARK GRAY gurulós széket! Akár rövid, akár hosszú ideig ül, a görgős szék ideális pozíciót kínál munkája során. A munkaszék funkcionális kialakítása és visszafogott, sötétszürke szín tökéletesen illik minden szalonba és rendelőbe. Döntsön még ma a kozmetikai munkaszék mellett, és dolgozzon kényelmesen és hatékonyan!

Az állítható magasságú gurulós szék segítségével mindig a megfelelő pozícióban dolgozhat

A WORCESTER DARK GRAY számos hasznos részletet kínál. Az öt simán futó görgő segítségével a fodrászszéket könnyedén tolhatja oda, ahol épp szüksége van rá. A munkaszék magassága egy gázrugóval állítható 540–720 mm között, így a szék mindig tökéletes pozícióba állítható, a kényelmes munkavégzés érdekében. A görgős szék 360°-ban forgatható a saját tengelye körül. A 350 mm átmérőjű párnázott ülésen kényelmesen ülhet hosszú időn keresztül is. A kozmetikai szék felépítése rendkívül robusztus, és akár 150 kg-mal is terhelhető.

Folyadékokkal vagy poros anyagokkal dolgozik? A felhasznált anyagok, mint például a PVC szintetikus bőr és az alumíniumötvözet, könnyen tisztíthatók. Ráadásul az ülés huzata por- és víztaszító, így nem piszkolódik munka közben.

MŰSZAKI ADATOK