Tétel: EX10040571

|

Modell: PHY-GT-1

Kutyakozmetikai asztal - 905 x 605 mm - 70–84 cm között állítható magasság 60 kg - 1 hurok

128 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • mobil – az összecsukható konstrukciónak és a kis súlynak köszönhetően
  • ergonomikus – 70–84 cm-es tartományban állítható magasság
  • biztonságos – egy hurokkal és csúszásmentes felülettel
  • tágas – 905 x 605 mm-es mérettel 
  • terhelhető – akár 60 kg-os teherbírással
  • stabil – robusztus konstrukció csúszásbiztos lábakkal a maximális stabilitás érdekében 

TERMÉK LEÍRÁSA

Összecsukható és állítható magasságú kutyakozmetikai asztal kutyák vagy macskák számára

A physa állítható magasságú kutyakozmetikai asztala ideális privát vagy professzionális használatra, például kutyaszalonokban. Kis súlyának és összecsukható szerkezetének köszönhetően a trimmelő asztal mobilisan is alkalmazható, például kisállat-bemutatókon. A robusztus kialakítású, csúszásmentes gumilábakkal felszerelt összecsukható kutyakozmetikus asztal mindig biztonságosan és stabilan áll. A hidraulikus magasságbeállítás egy lábpedálon keresztül, 70–84 cm-es tartományban ergonomikus munkavégzést biztosít.

Teherbíró és tágas: kutyakozmetikus asztal a physa-tól

A kutyakozmetikus asztal kutyák és macskák számára rendkívül biztonságosan használható. A hordozható kutyakozmetikai asztal gumírozott, csúszásmentes felülete optimális a négylábú kedvencek számára. A pattintható zárral záródó hurok garantálja a professzionális és hatékony munkát még mozgékony állatok kezelése során is. 905 x 605 mm-es teljes méretével a kozmetikai asztal kutyáknak nagy felületet és ergonomikus magasságot kínál.

A trimmelőasztal szerkezete gondoskodik a maximális stabilitásról és az asztal hosszú élettartamáról. Az 1.2 mm vastag acélcsőváz biztonságosan tartja a 18 mm vastag MDF munkalapot, amely csúszásmentes 1.3 mm-es műanyag bevonattal (PVC) rendelkezik. A felhasznált anyagok ellenállók és könnyen tisztíthatók. A physa fekete színű hordozható kutyakozmetikai asztala garantálja a higiénikus munkavégzést és mindig professzionális megjelenést nyújt!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények