Tétel: EX10040497

|

Modell: PHYSA FR-6

Pedikűrös lábtartó - 24 x 22 cm - Fekete

25 499,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – nagy, 24 x 22 cm-es lábtartó 6,5 cm-es vastagsággal
  • megfelelő – a lábtámasz magasság 470–670 mm között állítható
  • stabil – max. 80 kg teherbírás
  • könnyen kezelhető – szintetikus bőrből (PVC) készült huzat
  • stílusos – modern design fekete színben

TERMÉK LEÍRÁSA

Gyönyörű lábak a pedikűrös lábtartó segítségével

Maximális kényelem vendégei számára a physa kompakt pedikűrös lábtartójával! Állítható magasságának és stabil acélból, szintetikus bőrből és habszivacsból készült konstrukciójának köszönhetően a lábtartó ideális kiegészítő kozmetikai, pedikűrös, manikűrös vagy tetováló stúdiókban; de akár a szépségszalonba, gyógy- és wellness létesítményekbe vagy otthonába is. A pedikűrös lábtámasz ötvözi a kényelmet, a funkcionalitást és a stabilitást, valamint nyugodt munkakörnyezetet biztosít a kezelések során.

Kényelmes pedikűr lábtartó a physa pedikűrös felszerelései közül

A komfortos pedikűr lábtartó párnázott felülete 24 x 22 cm-es. A párnázat kiváló minőségű, puha habszivacsból készült, amely szintetikus bőrrel van borítva, így ügyfelei még a hosszú kezelések során is mindig kényelmesen pihentethetik lábaikat. 

Az egyszerű és gyors magasságbeállítás 470–670 mm között megkönnyíti a munkavégzést a stúdióban és a szalonban. A lábtartó zsámoly magasságának beállításához elegendő a támasz alatt található csavarfejet meglazítani, kiválasztani a kívánt magasságot, majd ismét meghúzni a csavarfejet.

A kiváló minőségű anyagok, mint például az acél és a műbőr, valamint a robusztus felépítés garantálják a lábtartó hosszú élettartamát még folyamatos igénybevétel mellett is. A lábtartó pedikűrhöz rendkívül stabil, maximális terhelhetősége 80 kg. A lábakon található csúszásbiztos gumírozás garantálja a lábtartó stabilitását.

A szintetikus bőr borításnak köszönhetően a pedikűr lábtartó ellenálló, könnyen tisztítható és egyszerűen karbantartható. A műbőrből készült huzat továbbá folyadék- és porlepergető, ami nagy előnyt jelent a hagyományos szövethuzatokkal szemben. A fekete műbőr kárpit és a feketére lakkozott váz stílusos megjelenést kölcsönöznek a munkaeszköznek, amely mindig profi és elegáns benyomást kelt a szalonban.

MŰSZAKI ADATOK