Tétel: EX10040586

|

Modell: PHYSA FR-11

Pedikűrös lábtartó - 24 x 22 cm - Szürke

17 499,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – 24 x 22 cm-es lábtartó
  • tökéletes illeszkedés – a magasság 470–670 mm között állítható
  • stabil – max. 80 kg teherbírással
  • könnyen kezelhető – a huzat szintetikus bőrből (poliuretán) készült
  • stílusos – modern design szürke színben

TERMÉK LEÍRÁSA

Gyönyörű lábak az állítható magasságú pedikűrös lábtartónak köszönhetően

Kínáljon ügyfeleinek maximális kényelmet a physa segítségével! A pedikűr lábtartó kényelmes, praktikus és rendkívül stabil. A habszivaccsal töltött párna stabilan helyezkedik el a robusztus acéltalpon. A lábtámasz magasságát egyénileg állíthatja be, így biztosíthatja a maximális kényelmet vendégei számára a kezelés során.

Kényelmes lábtartó kozmetikai, pedikűrös, manikűrös vagy tetováló stúdiók számára

A lábtartó párnázatának mérete 24 x 22 cm. A kiváló minőségű, puha habszivacs elegáns műbőrrel van bevonva, így vendége mindig kényelmesen helyezheti el lábait a pedikűr során.

Könnyítse meg munkáját az egyszerű magasságbeállítással: egyszerűen lazítsa meg a lábtartó alatt található csavarfejet. Ezután állítsa be a kívánt magasságot 470–670 mm tartományban. Húzza meg újra a csavarfejet a magasság rögzítéséhez.

A strapabíró pedikűrös lábtámasz hosszú éveken át tartós segítséget nyújt Önnek szalonjában, amelyet a kiváló minőségű anyagok, az acél és a műbőr, valamint a robusztus konstrukció garantálnak. A lábtartó zsámoly terhelhetősége legfeljebb 80 kg. A lábakon található csúszásmentes gumírozás gondoskodik a lábtámasz maximális stabilitásáról.

A lábtartó pedikűrhöz párnázata műbőrrel van borítva, így a lábápolás rendkívül higiénikus, mivel az anyag könnyen tisztítható. Visszafogott vázával a pedikűrös lábtartó rendkívül stílusos és elegáns megjelenést nyújt, és mindig profi benyomást kelt a szalonban.

MŰSZAKI ADATOK