Tétel: EX10340015

|

Modell: SKRQBOXTWO2FCZAPG003

Szerszámos láda 200 Flex System TWO - 2 elválasztó

12 599,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompatibilis - a Qbrick System TWO lehetővé teszi a szerszámos kofferek, szállító kocsik és a tárolórendszerek sokoldalú kombinációját 
  • stabil - a polipropilénből készült kemény doboz biztonságos tárolóhelyet kínál
  • biztonságos - szilárd kapcsos csatlakozások a System TWO egyéb dobozaihoz és koffereihez
  • praktikus - a két válaszfal segít rendet tartani az eszközök között
  • kiváló minőségű - tartós védelem a szerszámok és a műhelyfelszerelések számára

TERMÉK LEÍRÁSA

Qbrick System 200 Flex TWO - szerszámos láda határtalan lehetőségekkel!

TWO sorozatával a Qbrick System egy mobilis és korlátlanul kombinálható tárolórendszert: szerszámos ládákat, szerszámos koffereket, szállító kocsikat és más különböző megoldásokat kínál Önnek munkaeszközeinek tárolására és rendszerezésére. Akár hobbi szerelők számára, akár professzionális műhelyekbe, a System TWO segítségével biztonságosan, karnyújtásnyira tárolhatja eszközeit.

Rugalmas szerszámtárolás a szerszám tároló segítségével

A System 200 Flex szerszámos dobozával véget vethet a műhelyben uralkodó rendetlenségnek! Két válaszfalával a műanyag szerszámos láda optimális lehetőségeket kínál a szerszámok és a műhelyfelszerelések rendezett tárolásához. Még mindig nem elég a hely? Egyszerűen kombinálja a szerszám tároló dobozt a Qbrick System System TWO sorozatának többi tároló ládájával!

A 30 x 53 x 19,5 cm méretű szerszámosláda rengeteg tárhelyet kínál, praktikus és könnyen szállítható. A polipropilénnek köszönhetően a szerszám tároló doboz rendkívül tartós és stabil, vagyis optimális felszerelései tárolására! A nyitott kialakítás előnyös a munkafolyamatok szempontjából, mivel Ön így egyszerűen és gyorsan hozzáférhet a szükséges eszközökhöz. A  System TWO szerszám tartóival kombinálva a szerszám tároló a szállításhoz lezárható.

MŰSZAKI ADATOK