B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20012126

|

Modell: RC-FC_4

B-termék Összecsukható szék - 180 kg - Royal Catering - ülés: 40 x 38 cm - fekete

25 090,00 Ft 31 299,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • robusztus – a felhasznált anyagok köszönhetően, mint az acél és a polietilén, a szék ideális beltéri és kültéri használatra egyaránt
  • terhelhető – a stabil konstrukció teherbírása legfeljebb 180 kg 
  • funkcionális – könnyen összeszerelhető, szétszerelhető és helytakarékosan tárolható
  • flexibilis – ideális rendezvényekre, ahol még több ülőhelyre van szükség
  • kényelmes – a nagy, 40 x 38 cm méretű ülésfelület kényelmes ülőpozíciót garantál

TERMÉK LEÍRÁSA

További üléslehetőségek az összecsukható szék segítségével a Royal Catering-től

Még több vendégre számít rendezvényén, mint amennyit az ülőhelyek eredeti száma megengedne, vagy kényelmesen szeretné hellyel kínálni vendégeit a szabadban? Akkor az RC-FC_4 összecsukható szék a  Royal Catering-től, a vendéglátóipari felszerelések szakértőjétől ideális választás az ülőhelyek számának bővítéséhez! A széken bármikor, bárhol kényelmesen foglalhat helyet, az otthoni konyhában vagy az erkélyen is.

Funkcionális és stílusos szék, bel- és kültérre egyaránt

A flexibilis kerti szék összecsukható és helytakarékosan tárolható, szükség esetén pedig pillanatok alatt könnyedén felállítható. Az összehajtható szék lehetővé teszi, hogy Ön az ülőhelyeket a látogatók számához és a rendezvényhez igazítsa, anélkül, hogy értékes helyet pazarolna. Ellenálló  polietilén és acél anyagával az összecsukható vendég szék kiválóan megfelel kül- és beltéri eseményekre is. Az alacsony súlyú konstrukciónak köszönhetően az összecsukható konyhai szék egyszerűen szállítható, illetve a szék összeszerelése és szétszerelése is gyerekjáték.

Ergonomikus formájával és 40 x 38 cm-es ülőfelületével az összecsukható szék teljes komfortot kínál vendégei számára a hosszabb rendezvényeken. A max. 180 kg-ig terhelhető szék rendkívül robusztus és biztonságos. A felhasznált anyagok könnyen karbantarthatók, így az összecsukható kerti szék mindig tiszta és stílusos benyomást kelt. Rendelje meg az összecsukható széket, és kínálja vendégeit komfortos ülőhellyel a váróban, vagy tegye kényelmesebbé a szabadtéri kínálást!

MŰSZAKI ADATOK