B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
176 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t 256 990 Ft

B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros

Gyártó: Royal Catering | Cikkszám: EX20010538 | Típus: RCPW-16.1

B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros
Videó lejátszása
Kattintson a galériára és nézze meg a képeket
eredeti ár: 256 990 Ft megtakarítása: 80 000 Ft 176 990 Ft eredeti ár: 256 990 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t

B-termékekein

B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Termék különlegességei

 • Teljesítmény: 1,600 W
 • 6 kg pattogatott kukorica óránként
 • Mobilis
 • Teflonbevonat
 • Ø 18,5 cm (felső)

A mellékelt kocsinak köszönhetően a popcorn gép mobilis, vagyis bármikor használható. Az első nagy kerekek és a 360 fokban elforgatható kisebb hátsó kerekek segítségével a készülék egyszerűen manőverezhető. A két kisebb kerékre szerelt fékek megakadályozzák, hogy a kocsi véletlen elguroljon, valamint gondoskodnak a szerkezet stabilitásáról.

Több Mutass kevesebbet

A popcorn gép 1,600 W-al működik, magas teljesítményének és az automatikus termosztátnak köszönhetően gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet. Így garantált a  nagy teljesítményű munkavégzés. A kukorica pattogtató óránként körülbelül 16 liter pattogatott kukorica (kb. 5kg/óra); elkészítésére képes. Akár fehér vagy sárga, esetleg különféle formájú pattogatott kukoricát szeretne készíteni - ezzel a popcorn géppel lehetséges! A gép három darab, az ajtók felett elhelyezett kapcsolóval van felszerelve. A POWER & LIGHT funkcióval kapcsolhatja be a lámpát, valamint a kamra alján található fűtőelemet, ezek frissen és melegen tartják a kukoricát, valamint így a pattogatott kukoricát optimális megvilágításban kínálhatja vásárlóinak. A pattogatott kukorica üst a HEAT kapcsolóval aktiválható és kapcsolható be a fűtési folyamat. Annak érdekében, hogy a popcorn ne égjen le az üst alján, a TURN funkció bekapcsolásával elindítható a keverőrendszer.

Több Mutass kevesebbet

Az edény teflonbevonata megakadályozza a popcorn összeragadását, illetve leégését az üstben. Az üst átmérője 18,5 cm, mélysége pedig 5,8 cm. Az üst eltávolítható, megkönnyítve ezzel a tisztítást. A professzionális pattogatott kukorica gyártáshoz kókusz olaj vagy pálma zsír használatát ajánljuk, amelyek -mivel magas 240 °C-os füst hőmérséklettel rendelkeznek- a legalkalmasabbak.

Több Mutass kevesebbet

A pattogatott kukorica készítő nagyrészt kiváló minőségű nemesacélból készült és így könnyedén tisztítható és hatékonyan védve van a korrózió ellen is. Továbbá a rozsdamentes acél tartós és ütésálló, illetve ártalmatlan az egészségre nézve. A ház oldalsó részének anyaga alumínium.

Több Mutass kevesebbet

A védőüvegek anyaga edzett üveg, amelyek véletlen baleset esetén szilánkok helyett, kis darabokra törnek össze, vagyis így elkerülhetők súlyosabb sérülések. Emellett az üveglemezek és a belső megvilágított tér mindig jól láthatóvá teszik a popcorn készítés folyamatát, ami ínycsiklandó látványt nyújt az éhes vendégek számára.

Több Mutass kevesebbet

A popcorn gép megvásárlásakor a megfelelő alap tartozékokat is ingyen mellékeljük. A praktikus lapát, amely szintén a szállítási csomag tartalmát képzei megfelelő a pattogatott kukorica adagoláshoz. A 0,5 literes kapacitású mérőpohár segítségével pedig pontosan mérhető ki az olaj, a cukor és a kukorica magvak. A tartozék stabil műanyagból készült, így gyorsan és könnyen tisztítható.

Több Mutass kevesebbet

A rendelkezésre álló mágnesnek köszönhetően az első ajtók egyszerűen nyithatók és zárhatók. Az ajtóhoz rögzített adagoló ablakon keresztül a popcorn könnyen kivehető és adagolható a gépből. Az aljzat perforációja lehetővé teszi, hogy a ki nem pattogott kukorica magok, a morzsák, illetve a felesleges olaj a gyűjtőtartályba kerüljenek. A tartály kivehető, így tisztántartása nagyon egyszerű.

Több Mutass kevesebbet

Az egyedülálló megjelenésnek és a megnyerő retro designnak köszönhetően a pattogatott kukorica készítő gép rendkívül stílusos. A gép túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, amely túl magas hőmérséklet esetén kikapcsolja a készüléket. A gép stabilitásáról pedig négy csúszásbiztos gumiláb gondoskodik, amelyek megvédik a munkafelületet az esetleges karcolásoktól.

Több Mutass kevesebbet

 • mobil használat - két nagy első kerék és két 360°-ban forgatható hátsó kerék fékkel
 • nagy teljesítmény - az 1,600 wattos teljesítménynek köszönhetően, akár 6 kg / 16 l popcorn óránként
 • tartozékokkal együtt - szállítási csomag tartalmaz egy mérőkanalat és egy lapátot
 • biztonságos működés - teflon bevonat, keverő rendszer és túlmelegedés elleni védelem
 • kényelmes - munkavégzés bármikor: a kamravilágítás segítségével
 • hatékony - adagonként 150 g pattogatott kukorica 2 perc alatt
 • 1600 W teljesítményű fűtőelem
 • 230 V hálózati csatlakozó
 • Könnyű használat és tisztítás
 • Pop-corn lapát és mérőpohár

Popcorn gép kocsival - USA design - piros

A Royal Catering RCPW.16.1 kocsival ellátott pattogatott kukorica készítő gép  kifejezetten vendéglátóipari használatra lett kialakítva, és igazán kiemelkedő darab. A kocsival ellátott kukorica pattogtató gép USA dizájnjának, melegen tartó megvilágított kamrájának, keverőrendszerének, valamint automatikus termosztátjának köszönhetően igazán megnyerő és kiemelkedő darab. Profitáljon Ön is a RCPW.16.1 pattogatott kukorica készítővel, győződjön meg a rendkívüli pattogatott kukorica élményről - akár moziban, vásárokon vagy fesztiválokon!

A Royal Catering RCPR-16.1 pop-corn készítő gépe kiválóan alkalmas különböző fesztiválokon, vásárokon, ünnepségeken, vagy egyéb rendezvényeken való bevetésre. A fűtött padló lemez és az erőteljes 1600 W-os fűtőelem mellett az egyedi amerikai hangulatú dizájn és a piros kocsi jellemzi. A pop-corn készítő gép háza magas minőségű rozsdamentes acélból készült, és tisztítása gyerekjáték. Előállítási kapacitása a gépnek óránként 16 liter pattogatott kukoricának felel meg (5 kg / h). A kocsi oldalán található adagoló nyílás gondoskodik a pattogatott kukorica egyszerű és kényelmes adagolásáról. A gép alatt található a kocsiban egy tartó rekesz is, ahol a már elkészült kukoricát lehet tárolni. A levehető rozsdamentes acél edény átmérője 18,5 cm. A teflon bevonatnak köszönhetően a leégés elkerülhető. Továbbá, könnyen tisztítható, és gyorsan újra használatba vehető A megnyerő hagyományos amerikai dizájnnak, és a feltűnő matricának köszönhetően minden tekintetet vonz a gép, és egy amerikai hangulatot áraszt magából.

Az RCPW-16.1 pop-corn gép mellé ingyenesen csomagoljuk a tartozék készletet is, amely egy lapátból és mérőpohárból áll. A praktikus lapát kiválóan alkalmas a gép, mérőpohár vagy a tasakok megtöltésére. Az 500 ml térfogattal rendelkező mérőpohár lehetővé teszi az olaj, só, cukor vagy kukorica pontos adagolását.

A Royal Catering egyedi kialakítású pop-corn készítő gépe

A funkcionalitás és hatékonyság mellett ez a gép a szokatlan dizájnjával emelkedik ki. A hagyományos amerikai gépek mintájára készült, és rögtön ezt a hangulatot varázsolja bármilyen rendezvényre.

A Royal Catering pop-corn készítő gépei széleskörű lehetőséget nyújtanak a dizájn kialakítására. Így a gépek elérhetőek fekete, (RCPW-16.2) illetve feltűnő piros (RCPW-16.3) színekben is. Sok gépünket hőálló matricák díszítenek, mint például az RCPW-16.1 és RCPR-16.1 pattogatott kukorica készítő gépeket.

Más egyéb, különböző kialakítású gépeink teszik teljessé a termék palettát, és győzik meg nem csak a pop-corn szerelmeseit. Emelkedjen ki a tömegből a pop-corn készítő gépünkkel, és nyűgözze le a vevőit a vidám gépekkel készült ízletes pattogatott kukoricával!

Modell
RCPW-16.1
Termék állapota
Új
Feszültség
230 V
Teljesítmény
1,600 W
Ház anyaga
Rozsdamentes acél, edzett üveg
Fűtőelem anyaga
Alumínium
Kapacitás
5-6 kg/óra (16 l/óra)
Sebesség adagonként
150 g / 2 perc
Hőmérséklet-tartomány
220-270 °C
Funkciók
POWER & LIGHT
HEAT
TURN
Elkészíthető mennyiség munkavégzésenként
Kukorica: 150 g
Cukor: 50 g
Olaj: 50 ml (kókuszolaj ajánlott)
Edény átmérője
Felül: 18, 5 cm
Alul: 16 cm
Tartály mérete
37 x 40 x 30 cm
Tartály térfogata
44 l
Üst mélysége
5,8 cm
Üst bevonata
Teflon
Tápkábel hossza
1,7 m
 
Méretek (HxSzxM)
94,00 x 50,00 x 156,00 cm
Súly
37,70 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
61,50 x 48,50 x 82,00 cm
Szállítási súly
42,30 kg
Műszaki rajz
Használati útmutató
A csomag tartalma
 • Popcorn gép RCPW-16.1
 • Kocsi
 • Popcorn lapát
 • Mérőedény
 • Üst
 • Izzó
 • Használati útmutató

nagyon magas 1.600 W-os teljesítmény

 

egy óra alatt akár 5-6 kg popcorn!

 

tökéletes felszerelés ünnepek, mozik és karneválok számára

nagy, tapadás gátló teflonnal bevont edény

morzsa- és hej fiók a könnyű tisztítás érdekében

Michał Orłowski kulináris szakértő, neves sydney-i és varsói éttermek séfje. Profi, csak úgy, mint vásárlóink.

mobil a 2 kerékkel ellátott kocsinak hála

mindig meleg pattogatott kukorica az automatikus melegítőfunkciónak hála

 

megvilágítás lehetővé teszi a sötétedés utáni használatot is

 

tartós és könnyen tisztítható, rozsdamentes acél

PRO TIP

Ha egy ízletes és ropogós popcorn-t szeretne, használjon kókusz olajat egy evőkanál sóval 50 ml-en ként.

Az ízletesség növelése érdekében, ajánlom önnek, hogy próbálkozzon különféle ízesítésekkel. Így a popcorn-ja egyedülállóan fog ízleni.

stílusos kialakítás

amerikai kialakítás magára vonja a vevők figyelmét

törésálló

törésálló, edzett üveg

tartozékok

popcorn lapáttal és mérőedénnyel együtt

teflon

könnyen karbantartható

Minden nap professzionális termékekkel dolgozom. A videófelvétel során tesztelt termék megvizsgálására különösen nagy figyelmet fordítottam. Pontosan megtekintheti, hogy hogyan működik a készülék, majd ezt követően eldöntheti, hogy melyik modell a legmegfelelőbb az Ön vállalkozása számára. Remélem, hogy tanácsaim segítenek abban, hogy üzlete még sikeresebb legyen.

Sydney és Varsó neves éttermeinek főszakácsa, szakmai és tapasztalt vendéglátó.

Mennyi ideig tart egy adag elkészítése?

150 g kukoricaszem elkészítéséhez alig 2 perce van szükség.

Mire kell a tisztítás során odafigyelni?

Kapcsolja ki a gépet és húzza ki a csatlakozót a konnektorból a balesetek elkerülése érdekében. A külső tisztításhoz csak egy nedves kendőt használjon. A gépet ne tisztítsa közvetlenül vízzel, mivel az elektromos tartozékok megsérülhetnek.

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÍrjon véleményt (5 csillag a legmagasabb, 1 a legalacsonyabb)
Kattintson az e-mailben kapott linkre, és erősítse meg véleményét! Az ellenőrzést követően ezt közzétesszük.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

expondo-szakértők

Még nem biztos benne?

Szakértőink segítenek Önnek!
061 445 3799
H - P 09:00 - 16:00
Ezt a terméket
 • Teljesítmény: 1,600 W
 • 6 kg pattogatott kukorica óránként
 • Mobilis
 • Teflonbevonat
 • Ø 18,5 cm (felső)

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros

B-termék Popcorn gép kocsival - USA design - piros

eredeti ár: 256 990 Ft 176 990 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

 • Teljesítmény: 1,600 W
 • 6 kg pattogatott kukorica óránként
 • Mobilis
 • Teflonbevonat
 • Ø 18,5 cm (felső)
 • Teljesítmény: 1.600 W
 • Működési teljesítmény: 5 kg/óra, 16 L/óra
 • Üst átmérője: Felül: 18,5 cm
 • Üst bevonata: Teflon
 • mobil

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

Gesamtansicht von Popcornmaschine - inkl. Wagen

Pattogatott kukorica készítő gép kocsival - piros

(5)
241 990 Ft

Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

 • Teljesítmény: 1.600 W
 • Működési teljesítmény: 5 kg/óra, 16 L/óra
 • Üst átmérője: Felül: 18,5 cm
 • Üst bevonata: Teflon
 • mobil