Trustpilot
Akciós
B-termékek
B-termékeink esetében általában ügyfeleink által visszaküldött, felújított termékekről vagy korábbi bemutatódarabokról van szó. A termékeknek lehetnek optikai hibái, de műszakilag hibátlanok. B-termékeinkre szokásos visszaküldési és garanciális feltételeink vonatkoznak.
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket
Royal Catering

B-termék Rozsdamentes acél munkaszekrény - 200 x 60 x 85 cm - Royal Catering - 600 kg teherbírás - 3 fiók

296 990,00 Ft 369 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX20011672

|

Modell: RCSSCB-200X60-S

Legalacsonyabb ár garancia

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 2., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
296 990,00 Ft
3+
5%
282 140,50 Ft
5+
10%
267 291,00 Ft
10+
15%
252 441,50 Ft
Főbb jellemzők
  • terhelhető – nagy, max. 600 kg-os teherbírás, amely három szinten oszlik el
  • nagyméretű – a 200 x 60 cm méretű munkafelület rengeteg helyet kínál
  • helytakarékos – a két praktikus tolóajtónak köszönhetően a munkaszekrény keskeny konyhákban is praktikusan használható, valamint három fiók áll rendelkezésre a kisméretű konyhai eszközök számára
  • kiváló minőségű rozsdamentes acél – higiénikus, tartós és könnyen kezelhető
  • stabil – optimális stabilitás az állítható magasságú lábaknak köszönhetően
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Lábak állíthatósága [mm]
0–10
Asztallap méretei [cm]
200 x 60
Polc kapacitása
200 kg
Terhelhetőség - max. teherbírás
600 kg
Tolóajtók száma
2 Pc
Polcok száma
2 Pc
Méretek (HxSzéxMa)
200 x 60 x 85 cm
Súly
68.2 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
202 x 63.5 x 73 cm
Szállítási súly
73.8 kg

Szállítási csomag

  • Rozsdamentes acél munkaszekrény RCSSCB-200X60-S
  • Szerelési tartozékok
  • Használati útmutató

Termékleírás

600 kg súlyig! Nagy teherbírású munkaszekrény

Akár éttermekben, étkezdékben, szállodákban, pékségekben, kórházakban vagy nagykonyhákban: A rozsdamentes acélból készült bútorok jelentik az alapkövetelményt, ha a tiszta konyháról vagy az élelmiszerek higiénikus kezeléséről van szó. A Royal Catering-nek, a kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelések szakértőjének RCSSCB-200X60-S rozsdamentes acél munkaszekrényét kifejezetten a magas, vendéglátóipari követelményeknek megfelelően tervezték, vagyis ideális bármilyen professzionálisan berendezett konyhába.

Kiváló minőségű és rendkívül robusztus munkaszekrény a Royal Catering-től

A modern rozsdamentes acél szekrény 200 x 60  cm méretű munkafelülete rengeteg helyet kínál a mindennapi munkához a friss ételekkel, összetevőkkel, és a konyhaeszközökkel való mindennapi munka során. A munkafelület és a tárolószekrény ötletes kombinációja széles körű felhasználást tesz lehetővé, és garantálja a rendet a konyhában. A két praktikus és helytakarékos tolóajtóval felszerelt munkaszekrény kitűnő választás szűk konyhákba is. Az egyik oldalon három, egyenként 44 x 36 x 13 cm-es fiók található, amelyek a kisebb konyhai eszközökhöz használhatók. A szekrényben tárolt edények biztonságosan és higiénikus módon helyezhetők el a tolóajtók mögött.
A szekrény belsejét egy stabil polc osztja ketté, amely garantálja az átlátható elrendezést, akár csak az alsó polc és a munkafelület, ez is 200 kg-ig terhelhető. A vendéglátóipari munkaszekrény teljes teherbírása így összesen max. 600 kg. A 85 cm magas rozsdamentes acél munkaszekrény optimális stabilitásáról a négy 10 mm-es magasságban állítható láb gondoskodik még az egyenletlen padlófelületeken is.
A kiváló minőségű rozsdamentes acél anyaga rendkívül tartós, garantálja az asztal hosszú élettartamát, ellenáll a korróziónak és a mechanikus sérüléseknek, például a karcolásoknak. Az rozsdamentes acél asztal anyaga könnyen és alaposan tisztítható, vagyis kiválóan megfelel a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapkövetelményeinek. A mellékelt, jól érthető szerelési utasításokat követve az elegáns szekrény összeszerlése nagyon egyszerű.

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Több rozsdamentes acélból készült bútorra van szükségem az új konyhám felszereléséhez, más bútort is találok az expondo kínálatában?

Igen, webáruházunkban rozsdamentes acélból készült bútorok széles választékát találja. Tekintse meg honlapunkon a vendéglátóipari felszerelések kategóriát, ahol számos bútort talál az új konyhájába!

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket