Tétel: EX10012398

|

Modell: RCCD-RT4_9L

Chafing - GN 1/1 - Royal Catering - 8,5 l - 2 fűtőanyagcella - rolltop

86 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – különböző ételek melegen tartásához
  • friss – vízfürdőnek köszönhetően nem égnek oda az ételek 
  • hatékony – a kiváló hőeloszlásnak köszönhetően az étel sokáig forró marad
  • biztonságos – szilárdan rögzített fogantyú a fűtőanyagtartályhoz
  • egyszerű – könnyen tisztítható és kezelhető

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagyszabású vacsorákhoz – elegáns rozsdamentes acél chafing

Akár szállodákban, éttermekben, vagy rendezvényeken – a Royal Catering chafing edényére mindenhol szükség van, ahol leveseket vagy más finomságot kell melegen tartani. Az íztelen rozsdamentes acél étel melegen tartó kiválóan alkalmas nagy mennyiségű étel megfelelő hőmérsékleten tartására és ízléses bemutatására.

Mobil cséving, amely melegen tartja a leveseket, pörkölteket és más hasonló ételeket

Elegáns kialakításának és méretének köszönhetően az ételmelegítő valódi látványosság, amely felhívja vendégei figyelmét ízletes tartalmára. A 8,5 l-es kapacitású étel melegentartó ideális nagy létszámú rendezvényekre. A 65 mm mély könnyen eltávolítható GN 1/1 chafing edény egyszerűen tölthető meg a frissen főtt levesekkel, mártásokkal, chili con carne-val vagy zöldségpörkölttel közvetlenül a tűzhelynél.

A cséving melegítő strapabíró és karcálló rozsdamentes acélból készült, és megfelel a vendéglátóiparban támasztott legmagasabb higiéniai követelményeknek. A chafing hőálló cool touch fogantyúval rendelkezik, amely garantálja a biztonságos használatot. A rolltop fedő könnyen felnyitható az ételek eltávolításához és adagolásához.

Az étel melegen tartó rendkívül egyszerűen és rugalmasan használható, mivel nincs szükség hozzá tápellátásra. A fűtőanyagtartályok könnyen hozzáférhetők, és megtölthetők vendéglátóipari fűtőpasztával. A fűtőanyagtartályokon egy-egy fedél található a láng egyszerű eloltásához, és kialakításának köszönhetően garantálja a maximális biztonságot a chafing használata során. A fűtőanyagpasztát biztonságosan középre, a 570 x 365 x 100 mm-es víztartály alapja alá kell elhelyezni. A vékony falú tartály biztosítja a pontos és gazdaságos melegítést, valamint az optimális hőeloszlást, így az ételek tálalásra készek akár több órán keresztül is. A víz ideális pufferként szolgál, vagyis az edényben lévő ételek nem égnek és nem sülnek oda. A vízfürdő másik előnye: ha az üzemanyag lángja már kialudt, a forró víz egy ideig még melegen tartja az ételt.

Használat után a készülék könnyen szétszerelhető, tisztítható és tárolható.

MŰSZAKI ADATOK