Akciós

Tétel: EX10012094

|

Modell: RC-CMM282

Churros készítő - 5 L - Royal Catering

396 990,00 Ft 465 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • egyszerű – churros készítés könnyedén
  • flexibilis – büfékbe, food truck-okba, vagy vásári standokra
  • kiváló minőségű – a rozsdamentes acél anyagának köszönhetően megfelel a  legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek
  • ergonomikus – kényelmes fogantyú a könnyű kezelés érdekében
  • praktikus – vertikális kialakításával a churros készítő helytakarékosan tárolható a munkafelületen

TERMÉK LEÍRÁSA

Churros készítő – minden étkezés fénypontja!

Szeretné valami igazán különleges finomsággal kínálni vendégeit food truck-jába, büféjében vagy pékségében? Akkor a Royal Catering RC-CMM282 churros készítője tökéletes választás az Ön számára! A churros géppel pillanatok alatt készítheti el ezeket a rendkívüli süteményeket, a legmagasabb minőségben! Ínycsiklandó spanyol fánkok bármilyen alkalomra – a gasztronómiai fesztiváloktól kezdve, az otthoni konyhába! 

Finom, egyszerű, kiváló minőségű – churros készítés gyorsan és könnyedén a churros készítő géppel!

A churros gép kezelése rednkívül egyszerű és hatékony. A tálba legfeljebb 5 liter tészta fér. A tészta ezután az ergonomikus kialakítású kar segítségével a megfelelő formákra nyomható, ezután kisüthetők a churrosok. A henger átmérője 140 mm, magassága 320 mm. A szállítási csomagban 5 különböző töltő tartozék található. 

Az ergonomikus karnak köszönhetően a churros nyomó használata rendkívül egyszerű és kényelmes, még egy hosszú és fárasztó munkanap során is. A rozsdamentes acélból készült churros maker megfelel a legmagasabb  vendéglátóipari követelményeknek, tartós és könnyen tisztítható. A maximális biztonság érdekében a készülék egy Reset-gombbal rendelkezik. Vertikális kialakításával a churros készítő gép ideális szűk helyiségekbe is, mivel alig foglal helyet munkafelületen, vagyis ez a churros készítő tökéletes választás food truck-okba és büfékbe. 

MŰSZAKI ADATOK