Tétel: EX10012373

|

Modell: RC-CW001

Csészemelegítő - Legfeljebb 72 csészéhez - Royal Catering - 2 tárhely

76 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus – edények előmelegítésére és melegen tartására
  • tágas – 2 tárolószint legfeljebb 72 csészéhez
  • hatékony – két termosztát a két szint felmelegítéséhez
  • jól átgondolt kialakítás – a speciális légcsatornák biztosítják az egyenletes hőelosztást
  • könnyen kezelhető – egyszerűen és gyorsan tisztítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Csészemelegítő akár 72 csészéhez

Előmelegített csészék és az ízletes forró italok az elektromos csészemelegítő segítségével! A csészemelgítő ideális a vendéglátóipari konyhák számára, a csészék, a kerámiabögrék és a tányérok előmelegítésére és melegen tartására. Kínálja vendégeit finom, forró italokkal előmelegítt csészékben! A praktikus pohármelegítő ideális esküvőkre, ünnepségekre és más rendezvényekre. Az elektromos melegítővel lehetséges egyszerre számos csésze felmelegítése, vagyis a stílusos kialakítású eszköz elengedhetetlen minden vendéglátós számára.

Tökéletes kiszolgálás a Royal Catering pohármelegítőnek köszönhetően

A vendéglátóiparban az eszpresszógépek alapterülete gyakran nem elegendő a tiszta, előmelegített csészék ellátásának biztosításához. Erre kínál az elektromos melegentartó praktikus és költséghatékony megoldást. A csészemelegítő segítségével gyorsan és egyszerűen melegítheti elő bögréit és csészéit, hogy a forró italok tálaláskor tovább melegen maradjanak. A meleg edényeknek köszönhetően gyorsabbá és hatékonyabbá tehetők a munkafolyamatok a tálalás során.

Az elektromos melegítő két termosztáttal rendelkezik a két külön kapcsolható szint fűtéséhez. 140 W-os összteljesítmény mellett a készülék eléri a 55 °C körüli maximális hőmérsékletet, és így lehetővé teszi az edények optimális melegítését. A pohármelegítő tárolófelületeiben található speciális légcsatornák biztosítják a hő egyenletes eloszlását az eszközön.

Az optimális helykihasználás érdekében a csészemelegítő tetején található felületen további csészéket és tányérokat helyezhet el, így szükség esetén azonnal rendelkezésre állnak az edények. A három, stílusos kialakítású védőkorlátnak köszönhetően az edények biztonságosan tárolhatók el a felső szinten.

A kiváló minőségű rozsdamentes acél háznak köszönhetően a csészemelegítő könnyen tisztítható, és tökéletesen illik minden vendéglátóipari konyhába. A pohármelegítő belseje szintén rozsdamentes acélból van, és egy középső szinttel rendelkezik. Mindkét szint azonos méretű, és egyenként 36, vagyis összesen 72 csésze tárolására alkalmas.

MŰSZAKI ADATOK