Tétel: EX10011919

|

Modell: RC-GGF600

Dupla gázgrill - 60 x 40 cm - sima - 2 x 3100 W - földgáz - 20 mbar

210 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy méret – bőséges hely a grill ételek számára két főzőlapon, 60 x 40 cm-es teljes méretben
  • nagy teljesítmény – két 3100 W erős égő a gyors hőtermelés érdekében 300 °C-ig
  • hatékony – sima grill lap különböző ételek elkészítéséhez
  • alacsony zsírtartalom – egészséges és alacsony kalóriatartalmú grillezés a kifolyó zsírnak köszönhetően
  • könnyen kezelhető – a rozsdamentes acél könnyen tisztítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Két égő! Nagy teljesítményű gázgrill dupla erővel

A Royal Catering-nek, a kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelések szakértőjének RC-GGF600 dupla gázgrillje nélkülözhetetlen főzőeszköz éttermek, kávézók, snack bárok, food truck-ok, catering cégek számára, vagy az otthoni konyhába. A grill lap rugalmas és kompakt formájának köszönhetően beltéren és kültéren egyaránt használható.

Professzionális vendéglátóipari grillek a Royal Catering-től

A gázgrill oldalsó és hátsó fröccsenés-védelemmel rendelkezik, ami megvédi az ételeket a széltől, a hőveszteségtől, továbbá megakadályozza, hogy az ételek leessenek vagy, hogy a zsír lefröccsenjen. A grill tartós rozsdamentes acélból készült, ezért ellenáll a korróziónak és könnyen tisztítható.

A sütő 60 x 40 cm méretű grill lapja sima felülettel rendelkezik, amely szintén rozsdamentes acélból készült, és tökéletesen továbbítja a hőt az égőből az ételekhez. A kiváló minőségű anyag a használata megakadályozza, hogy gasztro gázgrill a hő hatására elvetemedjen.

A modern gázsütő földgázzal és 20 mbar nyomással működik. A két erőteljes, egyenként 3100 W teljesítményű fűtőelemnek köszönhetően a gázgrill gyorsan eléri 50–300 °C üzemi hőmérsékletét és az optimális grillezési eredmények garantáltak. A hőmérséklet két szabályozóval állítható, így a két oldal egymástól függetlenül szabályozható. A rozsdamentes acélból készült gázrács túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, ami túl magas hőmérséklet esetén automatikusan megszakítja a gázellátást, megakadályozva ezzel az eszköz túlmelegedését.

A gázgrill egy zsírfelfogó tálcával is rendelkezik, amelybe a felesleges zsiradék folyik a sütés során, vagyis garantáltak az egészséges és zsírszegény grill ételek. A tálca könnyedén eltávolítható a grillből tisztítás céljából. A készülék stabilitását csúszásgátló gumilábak garantálják, amelyek a munkafelületet is megvédik a karcolásoktól.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK