Tétel: EX10012005

|

Modell: RCPG 51

Elektromos grill - 700 x 400 mm - Royal Catering - bordázott - 4400 W

139 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • flexibilis – a bordás felületnek köszönhetően az elektromos grill lap ideális különböző ételekhez, éttermekbe, büfékbe, food truckokba
  • erőteljes – 4400 W-al és 50–300 °C-os hőmérséklet-tartománnyal
  • professzionális – tökéletesen elkészített ételek a termosztát teljesen automatikus vezérlésének köszönhetően
  • praktikus – fröccsenésgátló és zsír- és olajgyűjtő tartály a tiszta és kényelmes munkavégzés érdekében
  • tartós – a kiváló minőségű kivitelezésnek, a rozsdamentes acél háznak és az öntöttvas grill lapnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Dupla elektromos öntöttvas grill lap a ropogós és finom ételkülönlegességek elkészítéséhez

A Royal Catering dupla elektromos grilljével ízletes grill speciálitásokkal kápráztathatja el vendégeit egész évben. Legyen szó szaftos steakekről, hamburgerekről, halakról, omlettről, tortillákról vagy zöldségekről – a sütőlappal csak a fantázia szab határt az elkészíthető ételeknek. A grill lap füsttermelése alacsony, így garantált a tiszta és higiénikus munkavégzés. A grill sütőlap ideális vendéglátóipari konyhákba, az éttermektől kezdve a büféken és food truckokon át a fogadásokig.

Főzőgépek profiknak: jól átgondolt kialakítású és nagy teljesítményű sütőlap a Royal Catering-től

A teljesen automatikus termosztát gondoskodik az állandó hőmérséklet fenntartásáról. A nagy teljesítményű, 4400 W-os fűtőelemnek köszönhetően az öntöttvas sütőlap rendkívül gyorsan eléri az 50–300 °C közötti üzemi hőmérsékletet, amely a praktikus forgóvezérléssel állítható be.

Az elektromos grill nagy teljesítményű grillező lapja öntöttvasból készült, és gyorsan vezeti a fűtőelemek hőjét az ételekre, valamint kiválóan tárolja a hőt. A 10 mm vastag grill lap mérete 700 x 400 mm. A hullámos felületnek köszönhetően a felesleges zsír lefolyik a húsról és a kolbászról.

A grill sütőlap fröccsenés-védelemmel rendelkezik, amely hatékonyan védi a falakat és a berendezést a kifröccsenő zsírtól. Az elektromos grill háza kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely rendkívül ellenálló a korrózióval szemben, nem lép reakcióba az ételekkel és könnyen tisztítható.

A hatékony zsírelvezetés megkönnyíti az eszköz tisztítását. A grill sütőlap  egy kivehető zsírtálcával rendelkezik, amelybe a sütés során a felesleges zsiradék egy elvezetőrendszeren keresztül távozik. A tálca könnyedén eltávolítható a grillből tisztítás céljából. A készülék stabilitását a csúszábiztos lábak garantálják, amelyek nem karcolják meg a munkafelületeket.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK