Tétel: EX10011456

|

Modell: RCWR-2000.3

Fali polc - 2 polc - 30 x 200 cm

104 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil – 3,5 cm vastagságú polcok akár összesen 40 kg-ig is terhelhetők
  • tágas – 200 x 30 cm-es tárolótér optimális használata
  • tartós – tartós rozsdamentes acélból készült
  • elegáns - modern dizájn
  • könnyen karbantartható - gyorsan és könnyen tisztítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns, helytakarékos és könnyen karbantartható: A tökéletes vendéglátóipari polc

A RCWR-2000.3 fali polc a Royal Catering-től a tökéletes megoldás konyhai felszerelések átlátható és helytakarékos tárolására. A rozsdamentes acélból készült, könnyen felszerelhető nemesacél polc egyesíti a modern kialakítást az optimális funkcionalitással. A helytakarékos nemesacél fali polc garantálja a tisztaságot és a rendet minden professzionális vendéglátóipari konyhában.

Átgondolt nemesacél bútorok a Royal Catering vendéglátóipari kiegészítői közül

A fali polc lenyűgöz a nem zavaró eleganciájával. 200 cm-es hosszall és 30 cm-es mélységgel, ami teljes mértékben felhasználható, a fali polc extra helyet kínál mozgásszabadság korlátozása nélkül. Ez garantálja a hely optimális felhasználását. A nemesacél polcokat három stabil tartóelem tartja, amelyek gyorsan és könnyen felszerelhetők.

A vendéglátóipari polc teljes mértékben rozsdamentes acélból készült. A magas minőségű, tartós anyag könnyen tisztítható és korrózió álló, amelynek köszönhetően különösen alkalmas konyában vagy hasonló vendéglátóipari létesítményben való használatra. A lekerekített éleknek és 3,5 cm-es polcvastagságnak köszönhetően a nemesacél fali polc hihetetlen stabilitást mutat még terhelés alatt is. Ezenkívül a nyitott kialakítású fali polcon minden tárgy bármikor könnyen elérhető.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK