Tétel: EX10011714

|

Modell: RC-BFWH10030

Fali polc - összecsukható - 100 x 30 cm - 40 kg - rozsdamentes acél

47 699,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - 30 mm vastagságú polc, 40 kg-s teherbírás
  • tágas - nagy, 100 x 30 cm méretű polc
  • összecsukható - a polc másodpercek alatt összecsukható, amikor nincs használatban
  • stílusos - az elegáns és modern design jól illik minden konyhába
  • tartós - tartós és ellenálló rozsdamentes acél a hosszú élettartam érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns és helytakarékos! Összecsukható fali polc minden konyhába

A Royal Catering-nek, a kiváló minőségű vendéglátási cikkek szakértőjének RC-BFWH10030 fali polca tökéletes megoldás a konyhai eszközök tiszta és helytakarékos tárolására. Az egyszerűen rögzíthető, erős, rozsdamentes acélból készült fali polc a modern dizájnt az optimális funkcionalitással ötvözi, biztosítva a tisztaságot és a rendet minden professzionális vendéglátóipari egységben.

Teherbíró fali polcok a Royal Catering rozsdamentes acélból készült bútorai közül

A tágas, rozsdamentes acélból készült konyhai polc egy nagy polcból áll, amelynek mérete: 100 x 30 cm. A polc rengeteg tároló helyet biztosít: akár szállodában, étteremben vagy az otthoni konyhában. A rozsdamentes acélból készült polc max. 40 kg súlyig terhelhető, így Ön a polcon tárolhat akár konyhai gépeket, például mikrohullámú sütőt is. Nyitott kialakításának köszönhetően a teherbíró polcon tárolt áruk bármelyik oldalról könnyen megközelíthetők és elérhetők.

Az ezüst színű polc tárolópolcát két erős konzol tartja, amelyek pillanatok alatt felszerelhetők. A fénypont pedig: ha nincs szüksége a polcra, egyszerűen hajtsa le azt, és élvezze a még nagyobb helyet és mozgásszabadságot a munkaterületen!

Az összecsukható fali polc teljes egészében tartós, rozsdamentes acélból készült. A fali polc anyaga kiváló minőségű, tartós, könnyen tisztítható és korrózió álló, vagyis a polc tökéletesen alkalmas konyákba, pizzériákba, food truck-okba, illetve más vendéglátóipari létesítményekbe is. A lekerekített éleknek és 30 mm-es polcvastagságnak köszönhetően a nemesacél fali polc még maximális terhelés alatt is rendkívül stabil.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK