Tétel: EX10011728

|

Modell: RC-TFWH6045

Fali polc - összecsukható - rúd design - 60 x 45 cm - 40 kg - rozsdamentes acél

44 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - stabil polc rudakból, max. 40 kg teherbírás
  • tágas - egy nagy, 60 x 45 cm méretű polc, rudak fakanalak vagy hasonló eszközök felakasztására
  • összecsukható - a polc másodpercek alatt összecsukható, amikor nincs használatban
  • stílusos - az elegáns és modern design jól illik minden konyhába
  • tartós - tartós és ellenálló rozsdamentes acél a hosszú élettartam érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Helyezze el és akassza fel! Tökéletes összecsukható fali polc minden konyhába

A Royal Catering-nek, a kiváló minőségű vendéglátási cikkek szakértőjének RC-TFWH6045 fali polca tökéletes megoldás a nagy méretű konyhai eszközök tiszta és helytakarékos tárolására. Az egyszerűen rögzíthető, és könnyen kezelhető, rozsdamentes acélból készült fali polc a modern dizájnt az optimális funkcionalitással ötvözi, garantálva a tisztaságot és a rendet minden professzionális vendéglátóipari egységben.

Flexibilis fali polcok a Royal Catering rozsdamentes acélból készült bútorai közül

A tágas, rozsdamentes acélból készült konyhapolc egy rudakból készült polcból áll, amelynek mérete: 60 x 45 cm. A polc rengeteg tároló helyet biztosít: akár szállodában, étteremben vagy az otthoni konyhában. A rozsdamentes acélból készült polc max. 40 kg súlyig terhelhető, így Ön tárolhat rajta akár konyhai gépeket, például mikrohullámú sütőt is. Ezenkívül a rudakból készült polc rendkívül praktikus, ha főzőkanalakat vagy merőkanalakat szeretne elérhető magasságban felakasztani a konyhában. Nyitott kialakításának köszönhetően a teherbíró polcon tárolt áruk könnyen elérhetők.

Az ezüst színű polc tárolópolcát két erős konzol tartja, amelyek pillanatok alatt felszerelhetők. A fénypont pedig: Ha nincs szüksége a polcra, egyszerűen hajtsa le a polcot, és élvezze a még nagyobb helyet és mozgásszabadságot a munkaterületen!

Az összecsukható fali polc teljes egészében tartós, rozsdamentes acélból készül. A fali polc anyaga kiváló minőségű, tartós, könnyen tisztítható és korrózió álló, vagyis a polc tökéletesen alkalmas konyákba, pizzériákba, food truck-okba, illetve más vendéglátóipari létesítményekbe is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK