Akciós

Tétel: EX10012088

|

Modell: RC-DM04

Fánk sütő gép - 2,800 W - Royal Catering - 960 fánk/óra

683 990,00 Ft 755 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • professzionális – ideális pékségekbe, szupermarketekbe, kávézókba vagy fánkozókba
  • hatékony – 960 fánk/óra
  • kiváló minőségű – a rozsdamentes acél megfelel a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek
  • erőteljes – tartós működés a 2,800 W-os teljesítménynek köszönhetően
  • praktikus – 4,8 l tésztakapacitással

TERMÉK LEÍRÁSA

Fánk sütő gép vállalkozásába!

Kiváló minőségű fánkot szeretne készíteni nagy mennyiségben, éttermében, kávézójában, pékségében, boltjában vagy fánkozójában? Akkor a Royal Catering RC-DM04 fánk sütő gépe tökéletes választás az Ön számára! Hatékony fánkkészítés, kis erőfeszítéssel: az eredmény pedig finom fánkok pillanatok alatt!

Mennyiség és minőség – fánk készítő gép!

A Royal Catering fánk sütővel a lehető legrövidebb idő alatt állíthat elő nagy mennyiségű fánkot. A fánk készítő géppel egyszerre 4 db fánkot készíthet, és 960 fánk/óra süteményt készíthet. A kész fánkok átmérője körülbelül 5-6 cm. A 4,8 l-es kapacitásnak köszönhetően a fánksütő géppel hosszan dolgozhat, a tészta újratöltése nélkül.

A gyártási folyamat teljesen automatikus. A készülék magától észleli a túlzott hőt és lekapcsol. Az élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületek rozsdamentes acélból vannak, amely megfelel a legmagasabb szintű vendéglátóipari követelményeknek is. A fánk sütő gép kiváló minőségű fánkokat garantál nagy mennyiségben.

A  2,800 W-os teljesítménynek köszönhetően a nagy teljesítményű fánk készítő gép megbízhatóan működik hosszú időn keresztül. Kiváló minőségű anyagok biztosítják a donut machine hosszú élettartamát és könnyű kezelhetőségét.

MŰSZAKI ADATOK