Tétel: EX10012240

|

Modell: RCER-9060

Fém polc - 90 x 60 x 180 cm - Royal Catering - 200 kg - rozsdamentes acél

169 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – nagy, összesen max. 200 kg teherbírás
  • tágas – négy darab 90 x 60 cm-es polc egyenként 50 kg teherbírással
  • higiénikus – a sima felületeknek és a nyitott kialakításnak köszönhetően a polc gyorsan tisztítható és fertőtleníthető
  • tartós – rozsdamentes acél polc élettartama hosszú még nedves levegőjű helyiségekben is
  • egyszerű – gyors összeszerelés szerszámok nélkül

TERMÉK LEÍRÁSA

Fém polc az Ön konyhájába

Több helyre van szüksége edényei, lábosai, konyhai gépei, vagy az élelmiszerek számára? Akkor professzionális használatra tervezett RCER-9060 fém polc a Royal Catering-től ideális megoldás az Ön számára! A Royal Catering rozsdamentes acélból készült bútoraival könnyedén rendet tarthat konyhájában. A fémpolc bőséges tárolóhelyet kínál a különböző eszközök számára, és rendkívül jól mutat a konyhában.

Konyhai polc bőséges tárolóhellyel vendéglátóipari használatra

Tárolja konyhai eszközeit, konyhai gépekeit, élelmiszer készletét vagy fűszereit rendezetten és higiénikusan tárolja, vagy mutassa be termékeit az elegáns rozsdamentes acél polcon! A négy 90 x 60 cm méretű polc rengeteg tárhelyet kínál. A szintek között nagy a távolság, vagyis még a nagyméretű edényeket is könnyedén elhelyezhet a polcon. A négy polc mindegyike legfeljebb 50 kg-ot bír el, így a szerkezet teljes teherbírása 200 kg. A nyitott kialakításnak köszönhetően könnyen hozzáférhet a polchoz, így bármikor elérheti a tárgyakat, amelyekre szüksége van.

Az állópolc kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, vagyis a polc rendkívül tartós és ellenálló, mivel a rozsdamentes acél nem reagál az ételekkel, ellenáll a korróziónak és a lerakódásoknak. A sima, minimálisan porózus felületek könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők. A szállítási csomagban található szerelőelemek lehetővé teszik a tárolópolc egyszerű felállítását. A fémpolc rendkívül stabil és teherbíró, nem szükséges a falhoz sem rögzíteni.

 

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK