(4) Vélemények

Tétel: EX10011582

|

Modell: RCMR-1500P19T

Fém szekrény - 55 x 45 x 150 cm - 150 kg - fekete

35 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – öt polccal és négy kampóval e modell rengeteg tárolóhelyet kínál
  • terhelhető - 150 kg-os össz teherbírás
  • stabil – a kiválasztott anyagoknak és a kifinomult kialakításnak hála e termék lenyűgöző a magas stabilitása miatt
  • nyitott - a nyitott kialakítás minden oldalról történő hozzáférést tesz lehetővé
  • tartós – a felületek epoxi bevonata garatálja a termék hosszú élettartamát – még nedves környezetben is

TERMÉK LEÍRÁSA

Tökéletes magas páratartalomnál: Fém polcos szekrény epoxi bevonattal

A Royal Catering vendéglátó ipari tartozékai közé tartozó polcos fém szekrény, amely tökéletes kereskedelmi, ipari vagy magán használatra, úgy lett kialakítva, hogy nem csak sok hellyel rendelkezik és biztosan áll, hanem magas élettartamával is lenyűgözi Önt – még nedves környezetben is.

Nagyvonalú és rugalmas nemesacél bútorok időtlen kialakítással

A tágas fém szekrény öt polccal rendelkezik, melynek méretei 55 x 45 cm, így sok helyet biztosítva. A polcok mindegyike legfeljebb 30 kg-ot bír el, lehetővé téve ezzel, hogy a teljes szerkezet 150 kg-os súlyt tároljon. A fémpolc nyitott kialakítása miatt a tárolt áruk minden oldalról elérhetőek. Ezenfelül a polcok között lévő távolság külön-külön állítható be különböző magasságú termékekhez.

Az összedugható rendszer stabilitása ugyanannyira garantált, mint a hagyományos csavaros polcoknál - sőt a teherbírása még magasabb is! A keret négy, 150 cm magasságú kerek rúdból áll. Az állítható lábaknak köszönhetően a fekete, polcos fém szekrény egyenetlen padlón is stabilan áll és nem mozog.

A fekete fém szekrény elegáns és védelmező epoxi bevonattal lett ellátva. A felületkezelés tulajdonságai miatt e modell ideális mind száraz, mind nedves környezetben történő használatra is. Az anyag ellenálló a korrózió és a lerakodások ellen. A sima felület a nyitott szerkezetnek köszönhetően könnyű tisztítani és fertőtleníteni.

A beépített polcok nagyon rövid idő alatt telepíthetők, legyen szó egyéni használatról, vagy komplex polcokról. A szállítási csomagban található rögzítő elemek elősegítik az egyszerű összeszerelést - szerszám használata nélkül. Az állvány rendkívül stabil és rugalmas, anélkül, hogy rögzíteni kellene azt a falhoz.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

4 értékelés alapján

08.02.2023

08.02.2023

Überall, wo ein Holzregal zu viel Licht und Raum wegnimmt, eignet sich diese offene stabile Konstruktion bestens. Der Abstand der Metallgitter zueinander ist flexibel und sollte beim Aufbau bereits festgelegt werden.

08.02.2023

Regal geht alleine recht leicht aufzubauen, steht stabil und ist gut belastbar.

08.02.2023

Ich fand die Anleitung nicht sonderlich gut gemacht. Wenn man aber verstanden hat wie es egeht, dann ist es leicht das Regal aufzubauen. Ja, es ist stabil und schick!