Tétel: EX10012459

|

Modell: RC-WBDWTC6G

Filteres kávéfőző - 6 l - Royal Catering

58 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • multifunkcionális – kávé, tea és gyógynövényitalok főzéséhez és melegen tartásához
  • biztonságos – a cool-touch tartófogantyúk lehetővé teszik a szállítást, anélkül, hogy Ön véletlenül leforrázná magát
  • nagyméretű – 6 l-es űrtartalom (kb. 43 csésze)
  • higiénikus – csappal és csepptálcával
  • egyszerű – intuitív kezelés és gyors tisztítás

TERMÉK LEÍRÁSA

43 csésze egy főzési folyamat során: a Royal Catering filteres kávéfőzőjével

Kávégépre van szüksége, amelynek kapacitása megfelel vendégei kávéfogyasztási igényeinek? Akkor az RC-WBDWTC6G filteres kávéfőző a Royal Catering-től ideális választás az Ön számára! A kávéfőző alkalmas nagy mennyiségű kávé, valamint ízletes teák és egészséges gyógynövényitalok főzésére és melegen tartására. Töltse meg a kávétartályt 580 g kávéporral, és tisztításhoz egyszerűen vegye ki a szűrőt. A 6 l-es űrtartalmú filteres kávéfőző segítségével időt takaríthat meg nagy mennyiségű kávé elkészítése során, és egész nap ízletes kávéval kínálhatja vendégeit.

Kávéfőző cool-touch fogantyúval

Az automata kávéfőző háza robusztus és könnyen tisztítható rozsdamentes acélból készült. A cool-touch fogantyúknak köszönhetően a készülék könnyen mozgatható a főzési folyamat után. A rozsdamentes acél fedél egy zárómechanizmussal rendelkezik, így a forró italok nem folynak ki. A 950 W-os teljes teljesítménnyel a forró italok gyorsan felmelegíthetők és optimálisan tarthatók melegen. A ház szintén hozzájárul a kávé és a tea hatékony melegen tartásához hosszú időn át.

A 6 l űrtartalmú kávégéppel a csészék méretétől függően körülbelül 43 csésze kávét készíthet el főzési folyamatonként. Amint a jelzőlámpa zölden világít, a főzési folyamat befejeződött.

Az adagolócsap segítségével a felmelegített italok közvetlenül adagolhatók a csészékbe vagy bögrékbe. A csap gondoskodik a forró italok tiszta és cseppmentes adagolásáról. A magas szintű higiénia és az egyszerű tisztítás érdekében a kávéfőző alján egy csepptálca található.

MŰSZAKI ADATOK