Trustpilot
(8) értékelés

Füstölő szekrény - 105 l - Royal Catering - 4 rács

232 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10012168

|

Modell: RC-FS870

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 26., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
232 990,00 Ft
3+
5%
221 340,50 Ft
5+
10%
209 691,00 Ft
10+
15%
198 041,50 Ft
Főbb jellemzők
  • sokoldalú – tökéletes halhoz, zöldséghez és húshoz
  • variálható – alkalmas meleg és forró füstöléshez
  • nagyszabású – 4 nagy ráccsal
  • biztonságos – robusztus és higiénikus konstrukció rozsdamentes acélból
  • praktikus – időzítő 0–120 perccel és riasztási funkcióval
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Sokoldalú füstölő szekrény 4 ráccsal és időzítő funkcióval

A magas színvonalú RC-FS870 füstölő szekrényt professzionális vednéglátóipari használatra tervezték, legyen szó éttermekről, vendégházakról, szállodákról vagy agroturisztikai vállalkozásokról. Az elektromos füstölő megfelelő különböző termékek, például sajt, kolbász, baromfi és vadhús, valamint halak meleg és forró füstölésére.

Egyszerű kezelés, egyszerű tisztítás – füstölő a Royal Catering-től

A smoker-t folyamatos igénybevételre tervezték, és egy időzítő funkcióval rendelkezik, az Ön elképzeléseinek megfelelő eredmények biztosítása érdekében. A választható  0–120 perces időintervallumnak köszönhetően Ön percre pontosan készítheti el az ételeket a szekrény smoker-ben. Az előre beállított idő letelte után egy riasztójel szólal meg. Ha az idő lejártával még nem sikerült elérni a kívánt eredményt, az időzítő újra beállítható a füstölőszekrényen. Ajánlásunk: Füstölés előtt hagyja a halakat jól megszáradni, így a füstölt étel igazi aranybarna füstszínt kap! 
A füstölési folyamat során a ház oldalán található hőmérő mutatja a húsfüstölő szekrény belső hőmérsékletét  0–135 °C-os tartományban. A hőmérséklet-tartomány lehetővé teszi a forró füstölést (52–80 °C) és a füstölést (82 °C felett). A hőmérséklet rendkívül egyszerűen, egy forgatógomb segítségével szabályozható, így Ön megbízhatóan füstölheti és készítheti el a halakat, a vadat, az oldalast és más hasonlókat, vagy nemesíthet sajtot, tofut és tojást, hogy az ételek ízletes füstös aromát kapjanak. A hőmérséklet Celsius és Fahrenheit fokban van megadva.
Az átfogó szállítási csomagnak köszönhetően a halat, a sajtot és a húst füstölheti függőlegesen és vízszintesen. Függőleges füstöléshez akassza az élelmiszereket a kampóra. A vízszintes füstöléshez a csomag 4 rácsot tartalmaz, amelyeken fektetve füstölheti az érzékeny és a kisméretű összetevőket. A rácsok közötti minimális távolság 11 cm.
A rozsdamentes acél füstölő nyílásán keresztül könnyedén újratöltheti a faforgácsot kívülről, anélkül, hogy ki kellene nyitnia az ajtót. A keletkező hamu a parázstál alatti tartályba kerül. A lecsepegő zsírt egy edény fogja fel, így Ön néhány egyszerű lépésben eltávolíthatja a zsírmaradványokat.
A füstölő kemence tartós rozsdamentes acélból készült a biztonságos füstölési folyamat és a könnyű karbantartás érdekében. Az anyag korrózió- és hőálló, valamint rendkívül könnyen tisztítható. A smoker ajtaja fémkapcsokkal zárható, ami azt jelenti, hogy az ajtó a füstölés ideje alatt biztonságosan zárva marad.
Akár pácolt sertésfilé erős füstös aromával, vagy lazac finom fűszerekkel – a Royal Catering RC-FS870 füstölő szekrényével elképzeléseinek csak a képzelet szabhat határt. Örömteli kísérletezést kívánunk!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

8 értékelés alapján

Rendezés :

2 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Czech Republic

füstölő

Még nem tettem fel, de jól néz ki, egy hét múlva lesz tesztelve

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Poland

ez a kedvenc felszerelés a kertemben. amit akarok szívni – akár halászni, akár találkozni. Csak beállítottam az időzítést, a hőmérsékletet plusz néhány faforgácsot, és ennyi. Szeretem.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Amazon Spain

Nagyon jó minőségű

Tényleg nagyon jó kidolgozású és minőségi. Kiváló ár-érték arány, csak ajánlani tudom.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Czech Republic

Tapasztalatok?

Megvettem ezt a füstölőt, és nem tudom 90 fok alá melegíteni, mivel a faforgács felforrósodik, a hőmérséklet megemelkedik. Van valakinek tapasztalata? Kérem adjon tanácsot, különben valószínűleg 11 000 CZK-t pazaroltam

Válasz tőle

Ez egy nagyszerű kérdés. Hívjon minket a 234 093 825-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk az [email protected] címen Meg tudjuk csinálni együtt.
Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Hideg dohányzás nem lehetséges

A termékleírás szerint hidegfüstölésre alkalmas. Ez nem igaz! Ezenkívül vásárolnia kell egy hidegfüst-generátort. Az ügyfélszolgálat szörnyű! Alkalmatlan munkatársak, akik a feltett kérdésekre sem tudnak válaszolni!

Válasz tőle

Köszönöm véleményét. Folyamatosan dolgozunk termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésén.
Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

Kifogástalan

Remek anyag, a minőség megvan, bal oldalra rakható a lazacfilék, gyakorlott amatőrnek tökéletes, semmi sem hiányzik!!!

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

HIÁNYOS TERMÉKLEÍRÁS

A dohányzót hideg, meleg és meleg dohányzásra írják le. Nincs meghatározva, hogy hideg füstöléshez hidegfüst-generátor beszerzése szükséges. A motor ellenállása nem teszi lehetővé a chipek 20°-os elfogyasztását. 40°-tól füst képződik, de megfőzi a terméket, és nem engedi a hideg füstölést. A vevőszolgálattal folytatott többszöri megbeszélés után nem fogadták el a kérésemet egy kereskedelmi gesztusra, hogy a hidegfüst-generátor vásárlását 33 euróra csökkentsem, hanem felajánlottak egy 50 eurós utalványt egy 200 eurós új vásárlásra, amit elutasítottam. .

Válasz tőle

Köszönjük észrevételeit, termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésére törekszünk.
Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Szuper

Egyszerűen fantasztikus, nagyszerűen dohányzik

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket