Akciós
(3) Vélemények

Tétel: EX10011497

|

Modell: RCWP-12LW

Gyümölcs prés - manuális - fa - 12 L - fadarabokkal, nyomó lappal és nyomó kendővel

55 190,00 Ft 60 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 12 literes űrtartalommal nagy mennyiségű gyümölcs kipréselhető egy munkaművelet alatt
  • tartós – a fából és vasból készült robusztus kialakításnak hála
  • egyszerű – az alján található kifolyó lehetővé teszi a tiszta kitöltést egy tartályba (nem a szállítási csomag része)
  • praktikus – a jobb tartás érdekében a gyümölcsprés az aljánál foga a földhöz vagy egy munkalaphoz fogatható
  • tartozékok – két fa lappal, két félkerek lappal és egy prés kendővel a gyümölcsprés rögtön használatra kész

TERMÉK LEÍRÁSA

Gyártson saját gyümölcsleveket és borokat a fából készült manuális gyümölcs préssel

A Royal Catering vendéglátóipari kiegészítői közé tartozó RCWP-12LW gyümölcsprés ideális, ha nagy mennyiségű gyümölcsöt kell kis erőfeszítéssel kipréselni. A gyümölcs préselő manuálisan működtethető és tökéletes alma, szőlő, bogyók és más gyümölcsökkel történő használatra. A kis méretének, viszont nagy kapacitásának hála a gyümölcsprés szakmai használatra, de magán gyümölcslé és bor előállításához is használható.

Hagyományos gyümölcsprés szükséges kiegészítőkkel együtt

A hagyományos módon, fából és vasból készült gyümölcsprés különösen robusztus. Az orsó kialakításnak hála kevés erőfeszítéssel nagyon nagy nyomás elérhető és a lé teljesen kipréselhető a gyümölcsökből. 12 literes űrtartalommal a gyümölcslé és bor prés nagy mennyiségű gyümölccsel megtölthető és egy lépésben kipréselhető. A kúpos fenéken egy kifolyó található, amely biztosítja hogy a kipréselt lé rögtön és veszteségek nélkül a gyűjtőedénybe (nem a szállítási csomag része) folyjon.

E gyümölcsprés felépítése és használata megfelel a gyümölcslevek kinyerésének hagyományos módjának és rendkívül egyszerű: Először a szállítási csomagban megtalálható nyomókendőt a gyümölcstartály aljára kell helyezni és utána ezt körülbelül az peremétől nézve 3 cm-nél lentibbig kell gyümölccsel megtölteni. Ezután a két nyomólemez az orsó köré helyezendő és erre távtartók és nyomóblokkok helyezendők. Végül a nyomás manuálisan növelendő a kar segítségével és a lé kipréselődig a gyümölcsökből. A stabil lábaknak köszönhetően – amelyek lyukakkal vannak ellátva, hogy a szerkezetet meg tudja fogatni, hogy még stabilabban álljon – a kar erőteljesen, valamint hatékonyan meghúzható és ezzel a maximális mennyiség gyümölcslé előállítható. Mivel a gyümölcsprés manuálisan működtethető, a szabadban és bárhol máshol felállítható, ahol egy áramellátás csak nehezen vagy egyáltalán nem elérhető.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

3 értékelés alapján

01.06.2023

01.06.2023

Ihan mainio puristin pienimuotoiseen kotikäyttöön. Sangollinen marjoja menee kertapuristukseen ja vaikuttaa vahvarakenteiselta. Kunnon puristamiseen (loppuun asti) tein kyllä lisäpalikat, jotta saan hyödynnettyä kiertokangen ominaisuudet. Käytössä vain pehmeiden marjojen (herukat, viiniryläle ja aronia) puristamisessa, eli omenia en ole kokeillut. Helppo käyttää ja pestä/huoltaa. Lopputuotteet maailmanluokan "superdrinksua". Yksi tähti pois lähinnä siksi, että uuden suodatinpussin hankintahinta on kohtuuton 59 € eli puolet puristimen hankintahinnasta. Olen tosin vakuuttunut, että korvaava halvempi ratkaisu löytyy, kun suodatinpussi tulee matkan päähän. Vielä ei ole tarvinnut uusia.

01.06.2023

Très bon produit! Permet de presser les pommes facilement avec un peu de patience. Je n'obtiens pas encore un excellent rendement. Je dois encore affiner ma technique. Il vaut mieux acheter un fouloir avec car couper les pommes en dès ne fonctionne pas très bien. Attention toutefois à bien huiler le pas de vis après chaque utilisation pour éviter la rouille. J'utilise de l'huile de tournesol.