Akciós

Tétel: EX10011691

|

Modell: RC-RG5DC

Hot Dog sütő- 5 görgővel - melegítő fiók - rozsdamentes acél

85 199,00 Ft 94 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – használható rendezvényeken, éttermekben, hotelekben, bárokban, gyorséttermekben, stb.
  • tartós - görgők és ház kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek
  • tágas – öt görgő/fűtőelem akár nyolc nagy virsli számára és melegítő fiókkal zsemlék számára
  • tiszta – edzett üvegből készült tető és csepptálca
  • rugalmas - két külön-külön vezérelhető fűtőzóna

TERMÉK LEÍRÁSA

Hot Dog sütő melegítő fiókkal nyolc virsli számára

A hot dogok szabadtéri rendezvényeken is legalább annyira népszerűek mint kis harapnivalóként hotelbárokban, benzinkutakon vagy ételes kocsikban és bisztrókban. A Royal Catering vendéglátóipari felszerelési közé tartozó RC-RG5DC hot dog grilljével nagy mennyiségben tud előállítani ízletes virsliket, illetve a zsemlét is megfelelő hőmérsékletre tudja melegíteni.

Átgondolt és erőteljes Hot Dog sütő a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

A melegítő öt darab automatikusan forgó hőrúddal rendelkezik, egyenként 45 cm hosszall elegendő hőmérsékletet kínál akár nyolc darab nagyobb méretű virslinek és így még forgalmas időben is elegendő virslit tud előállítani. A grill felület hőmérséklete elől és hátul külön beállítható, a 1.420 wattos teljesítménynek hála, valamint 30 és 250 °C közt szabályozható. Így gyorsan fel tudja melegíteni a virsliket a kívánt hőmérsékletre vagy hosszabb időtartamon keresztül melegen tudja tartani ezeket.

Ezen túlmenően a készülék rendelkezik egy melegítő fiókkal is, ahol a hot dogokhoz szükséges zsemléket tudja felmelegíteni vagy melegen tartani. Itt a hőmérséklet 30 és 110 °C között állítható, így mindig friss zsömlét tud a virsli mellé tálalni.

Egy edzett üvegből készült fedő kínál védelmet árúja számára grillezés közben. Széltől és szennyeződéstől védi a virsliket, így azok mindig higiénikus környezetben vannak. A cseppfelfogó tálca szolgál a zsír és morzsa felfogására, így grillezés közben is könnyedén tud a tisztaságra ügyelni. Takarításhoz ezt könnyedén el tudja távolítani az eszközből.

A hot dog sütő háza és a görgői minőségi rozsdamentes acélból készültek, így könnyedén tisztíthatók. A robusztus kialakítás és minőségi kivitelezés garantálja, hogy a termék hosszú éveken keresztül szolgálja. Négy gumiláb biztosítja a grillt elcsúszás ellen, valamint védik a felületet a karcolások ellen. Az eszköz egy túlmelegedés elleni védelemmel lett felszerelve, mely további biztonságot garantál.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK