Hurkatöltő, Kolbásztöltő - 15 liter - elektromos

Cikkszám: EX10010348 / Típus: RCWF-15LE-H

Hurkatöltő, Kolbásztöltő - 15 liter - elektromos

  • Cikkszám: EX10010348
  • Típus: RCWF-15LE-H
  • Első forgalmazás: 2017
 
 
 
193192,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

Az elektromos RCWF-15LE-H Royal Cateringes hurkatöltő segíti Önt a professzionális kolbász- / hurkakészítésnél, ennek a gépnek a segítségével egyszerűen tud készíteni hurkát / kolbászt csak természetes alapanyagokból. Vagy akár szalámit, sült virslit, krakkói virslit vagy debreceni virslit - ezzel a kolbász- / hurkatöltővel minden húskészítménynek jó formája lesz.

A RCWF-10LE-H kolbász- / hurkatöltő űrtartalma 15 liter . A 15 literes űrtartalom által nagy adagokat lehet egyszerre feldolgozni , emiatt ez a modell ideális professzionális használatra hentes üzletekben, éttermekben és minden egyéb húsfeldolgozási területen.

Ennek a modell különössége a 260W erős motor, amelyik a legerősebb motor a kategóriájában. Ez lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb hús feldolgozást. Két szabályozóval lehet be- /kikapcsolni a motort és beállítani a feldolgozási sebességet.  A Lábpedállal lehet vezérelni a nyomócsövet.  Ennek az az előnye, hogy szabadon vannak a kezek más munkára.  Az 1,9m hosszú pedálkábel által egyszerűen ellehet helyezni a lábpedált és így állva vagy ülve is lehet dolgozni.

Feldolgozási sebesség fokozatmentesen állítható a szabályozóval. A még egyszerűbb használathoz, a kolbász- /hurkatöltő automatikusan le áll, ha feldogozta az összes húst.

A négy mellékelt különböző nagyságú töltőcsövekkel - 16mm, 22mm, 32mm és 38 mm - Ön dönti el rugalmasan mindenféle húskészítményeknek az átmérőjét.  A töltési csövek váltása gyors és egyszerű. Egy magas minőségű és higiénikus szilikontömítés megakadályozza, hogy a nyomás által kifolyik a tartályból a hús.

 A hurkatöltő / kolbásztöltő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és ezúton hatékonyan van a rozsdásodástól védve.  Professzionális gyártás egy szilárd és tartós hurkatöltőt / kolbásztöltőt biztosít. Ezenkívül be van építve egy légtelenítő szelep, amelyik megóvja a gépet szennyeződésektől és lehetővé teszi, hogy bezárt levegőt ki lehessen engedni. A csúszásmentes gumi lábak garantálják, hogy a kolbász- / hurkakészítő bármilyen felületen mindig biztosan áll.

Modell
RCWF-15LE-H
Termék állapot
Új
Feszültség
230 V
Teljesítmény
260 W
űrtartalma
15 L
Tartály magassága
40 cm
Tartály átmérője
25,5 cm
Anyag
Rozsdamentes acél, műanyag gombok
Töltő csövek
16mm, 22mm, 32mm, 38mm
Méretek (HxSzxM)
31 x 42 x 78 cm
Súly
29 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
88,5 x 49,5 x 37 cm
Szállítási súly
34,7 kg
  • Hurkatöltő, Kolbásztöltő RCWF-15LE-H
  • 4 töltőcsövek (16mm, 22mm, 32mm, 38mm)
  • Szilikon tömítés
  • Pedál
  • Használati utasítás
4 Basierend auf 1 Bewertung/en

Rendezés...

Értékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Felülvizsgálat Födelevics Tibor (2019.12.15.)
Felülvizsgálat Födelevics Tibor (2019.12.15.)

Még nem használtam, csak a működőképességét ellenőriztem, az renben van. Ugyan is a szállítás során a csomag jelentősen sérült, amit én az átvétel során nem vettem észre. A csomagoláson belül a nikecell egy része összetört, a berendezésen is látható sérül