Tétel: EX10012266

|

Modell: RC-SHSFL11

Melegentartó lámpa - réz - 27 x 27 x 31 cm - Royal Catering - acél - állítható magasságú

35 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – a legfeljebb 250 W-os teljesítménynek köszönhetően az ételek egyenletesen tarthatók melegen 
  • állítható magasság – a spirálkábelnek köszönhetően az ételmelegítő fokozatmentesen állítható 40–170 mm között
  • mobil – a kompakt forma lehetővé teszi a könnyű szállítást
  • praktikus – gyors telepítés és egyszerű kezelés a gördülékeny  munkafolyamatok érdekében
  • tartós – a ház robusztus és karcálló acélból készült 

TERMÉK LEÍRÁSA

Funkcionalitás és design: függő melegentartó lámpa acélból

Az RC-SHSFL11 melegentartó lámpával a Royal Catering-től megbízhatóan tarthatja melegen az ételeket, és stílusosan tálalhatja a büfékínálatot. Az elegáns kialakítású étel melegentartó kiválóan alkalmas éttermek vendégterébe és fogadásokra Akár büfékről, akár ünnepi alkalmakról, például esküvőkről vagy céges rendezvényekről van szó – a kompakt, réz színű melegítő lámpa segítségével professzionálisan mutathatja be az ételkínálatot.

Tökéletesen friss ízek, még órák elteltével is: az étel melegentartóval

Az étel melegentartó lámpa egy E27 (max. 250 W) izzóhoz való foglalattal van felszerelve, így a nagy teljesítményű étel melegentartóval órákig melegen tartja az ételeket és az edényeket. Az ételeket így nem szükséges újra felmelegítenie, és vendégei élvezhetik a frissen készített ételek ízét, még hosszú melegentartás esetén is. Megjegyzés: A fűtési teljesítmény az étel és a melegentartó lámpa közötti távolságtól függően változik, vagyis Ön egyénileg állíthatja be a különböző ételekhez megfelelő hőmérsékletet. A lámpa felakasztása után a kábel könnyedén állítható be 40–170 mm között.

A Royal Catering étel melegentartót időtlen és elegáns design jellemzi, amely lehetővé teszi az ételek ízléses bemutatását. A funkcionalitás és az elegáns design kombinációjának köszönhetően a melegítő lámpa nélkülözhetetlen segédeszköz minden büfére, illetve bárhova ahol rövid időn belül nagy mennyiségű ételt  szolgálnak fel.

Kompakt méretéből kifolyólag a étel melegentartó lámpa kiválóan alkalmas mobil használatra, például esküvőkön, rendezvényeken, vásárokon és ételkínálásokon. A ház robusztus és karcálló acélból készült, könnyen szállítható és tartós. Az anyag korrózióálló és megfelel a vendéglátóiparban támasztott magas higiéniai követelményeknek. A melegentartó lámpa egy 230 V csatlakozón keresztül működik.

MŰSZAKI ADATOK