Tétel: EX10012635

|

Modell: RCAT-200/90-PS

Rozsdamentes acél asztal - 200 x 90 cm - teherbírás 100 kg - Royal Catering

139 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró – nagy, 100 kg-os terhelhetőség a stabil konstrukciónak köszönhetően
  • nagyméretű – 200 x 90 cm-es munkafelület
  • higiénikus – könnyen és alaposan tisztítható a rozsdamentes acélnak és a sima felületeknek köszönhetően
  • tartós – a felhasznált anyagnak és a masszív konstrukciónak köszönhetően
  • egyszerű összeszerelés – a szerelési kiegészítők és az útmutató segítségével

TERMÉK LEÍRÁSA

Tartós rozsdamentes acél asztal nagy munkafelülettel

A rozsdamentes acél bútorok jelentik a tiszta konyha és a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapját. A rozsdamentes acél munkaasztal a Royal Catering kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelései közül ideális minden professzionálisan berendezett konyhába. A rozsdamentes acél asztalt kifejezetten vendéglátóipari használatra terveztük, és visszafogott kialakításával, valamint tágas felületével lehetőséget kínál alsó szekrények vagy a munkaeszközök helytakarékos elhelyezésére.

Robusztus és nagy teherbírású – kiváló minőségű rozsdamentes acél munkaasztal a Royal Catering-től

A rozsdamentes acél asztal munkafelülete 200 x 90 cm-es, és rengeteg helyet kínál a mindennapi munkafolyamatok során. A masszív, kerek 48 mm átmérőjű asztallábak stabilizálják az asztalt és növelik a munka asztal maximális terhelhetőségét, amely 100 kg. A rozsdamentes acél munkaasztal a 20 mm-rel állítható magasságú lábaknak köszönhetően egyenetlen padlófelületeken is stabilan áll.

A kiváló minőségű és precíz kivitelezés garantálja az asztal maximális stabilitását és biztonságát. A magas színvonalú, polírozott rozsdamentes acél gondoskodik a konyhai munkaasztal hosszú élettartamáról, ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek, például a karcolódásnak. A rozsdamentes acél asztal anyaga könnyen és alaposan tisztítható, így a munkaasztal megfelel a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapkövetelményeinek. A szállítási csomagban található szerelési kiegészítők és a használati útmutató segítségével az asztal egyszerűen és gyorsan összeszerelhető.

MŰSZAKI ADATOK