Tétel: EX10012810

|

Modell: RCAT-120/60-WS

Rozsdamentes acél asztal - 60 x 120 cm - hátsó perem - teherbírás: 158 kg - Royal Catering

106 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró – nagy, 158 kg-os terhelhetőség a stabil konstrukciónak köszönhetően
  • tágas – 60 x 120 cm-es munkafelület, valamint praktikus tárolószint
  • higiénikus – a könnyen és alaposan tisztítható a rozsdamentes acélnak és a sima felületeknek, valamint a 115 mm magas hátsó peremnek köszönhetően, amely védi a falat és a berendezést a kifröccsenő víztől és a szennyeződésektől
  • mobil – a 4 keréknek köszönhetően, amelyek közül 2 rögzítőfékkel rendelkezik
  • egyszerű összeszerelés – szerelőtartozékokkal és útmutatóval

TERMÉK LEÍRÁSA

Rozsdamentes acél asztal görgőkkel és nagy tárolófelülettel

A rozsdamentes acél bútorok jelentik a tiszta konyha és a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapját. A görgős rozsdamentes acél munkaasztal a Royal Catering kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelései közül ideális minden professzionálisan berendezett konyhába. A rozsdamentes acél asztalt kifejezetten vendéglátóipari használatra terveztük, amely kétszintes kialakításának köszönhetően rengeteg tárolófelületet kínál. A 4 görgő – ebből 2 fékezett – biztosítja az asztal mobilitását és rugalmas használatát.

Robusztus és nagy teherbírású – rozsdamentes acél munkaasztal kerekekkel a Royal Catering-től

A rozsdamentes acél asztal munkafelülete 60 x 120 cm, magassága pedig 85 cm. A konyhai asztal bőséges helyet kínál a mindennapi munkafolyamatok során. A második, 108 x 48 cm-es, 60 kg teherbírású szint további tárolófelületet biztosít, és lehetővé teszi a jól strukturált és átlátható munkavégzést. 53 cm magasságának köszönhetően a munkapult második szintjén nagyobb tárgyak is elhelyezhetők. A 115 mm magas hátsó perem védi a falat és a berendezési tárgyakat a kifröccsenő víztől és a szennyeződésektől

 A szállítási csomagban található szerelőtartozékok segítségével a gurulós asztal egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, és azonnal használatra kész. A masszív, kerek, 48 mm átmérőjű asztallábak stabilizálják az asztalt és növelik a munka asztal maximális terhelhetőségét, amely összesen 158 kg.

A kiváló minőségű és precíz kivitelezés garantálja az asztal maximális stabilitását és biztonságát. A magas színvonalú, polírozott rozsdamentes acél gondoskodik a görgős konyhai munkaasztal hosszú élettartamáról, ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek, például a karcolódásnak. A rozsdamentes acél asztal anyaga könnyen és alaposan tisztítható, így megfelel a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapkövetelményeinek.

MŰSZAKI ADATOK