(2) Vélemények

Tétel: EX10011353

|

Modell: RCAT-90/60-NW

Rozsdamentes acél asztal - 90 x 60 cm - 210 kg terhelhetőség

67 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • magas terhelhetőség - 210 kg a megerősített 90 x 60 cm-es munkafelületnek köszönhetően
  • biztonságos – lekerekített él
  • tágas - két szint a nagy munkafelületért
  • kiváló minőségű rozsdamentes acél - higiénikus, tartós és könnyen tisztítható
  • stabil - optimális stabilitás az állítható magasságú lábaknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Robusztus és nagy teherbírású - a Royal Catering termékcsaládhoz tartozó rozsdamentes acél asztal lenyűgöz a kiváló minőségével

Mire jó a legmodernebb technológia, ha nincs hely, ahol rendszerezetten és tisztán előkészíthetné ételeit és konyhai eszközeit helyezni tudja A rozsdamentes acélból készült bútorok képezik a higiénikus konyha és a tiszta főzés alapjait. A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó rozsdamentes acélból készült munkaasztalok minden professzionális konyhának elengedhetetlen kiegészítői. A RCAT-90/60-NW rozsdamentes acél asztalt kifejezetten vendéglátóipari használatra terveztük, amely kétszintes kialakításának köszönhetően további tárolófelületet kínál.

Rozsdamentes acél munkaasztal ételek higiénikus előállításához

A rozsdamentes acél asztal munkafelülete 90 x 60 cm-es, amely elegendő helyet kínál a mindennapi munkálatok elvégzéséhez. Ez egy HQ-lemezzel lett megerősítve, mely egy vízálló réteggel is el lett látva. Élelmiszerekkel, egyéb hozzávalókkal, szerszámokkal, valamint készülékekkel való munka során elengedhetetlen a nagyobb munkafelület. Azonban az alsó polcon további munkafelületet talál, amely lehetővé teszi a jól strukturált és átlátható munkavégzést.

A rozsdamentes acél munkaasztal még az egyenletlen padlón is optimális stabilitást biztosít az 2 cm-es tartományban állítható magasságú lábak segítségével. A masszív, illetve kerek asztallábak stabilizálják az asztalt, valamint megnövelik annak terhelhetőségét is. Ez 210 kg. A felső asztallap alatt egy megerősítés került beépítésre, amely vízálló bevonattal rendelkezik.

Számos versenytárs termékeihez képest a cégünk által gyártott rozsdamentes acél munkaasztalnak az elülső éle le lett kerekítve. A kiváló minőségű, polírozott rozsdamentes acél gondoskodik a hosszú élettartamról, valamint tartós a korrózió, illetve olyan mechanikus sérülések ellen, mint például karcolások. Az anyag továbbá könnyedén és alaposan tisztítható, ezáltal tökéletesen megfelel a higiénikus ételfeldolgozás követelményeinek.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

Bordet er super godt til at have en gas grill stående på. Det er hygiejnisk og stabilt Og det ser flot ud i haven

08.02.2023

Tutto perfetto.