Tétel: EX10011660

|

Modell: RCSSWC-150X45-S

Rozsdamentes acél szekrény - 150 x 45 cm

175 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sok tárolóhely – tágas fali szekrény 150 cm szélességgel és három tárolófelülettel
  • elegáns – a rozsdamentes acél felületek kiemelik a fali szekrény kiváló minőségét
  • rugalmas – stabil konstrukció, max. 60 kg-os teherbírással
  • tolóajtók – amelyek megvédik az élelmiszert és a konyhai eszközöket a szennyeződésektől
  • könnyen karbantartható – a sima felületek és a flexibilis ajtók könnyen tisztíthatók

TERMÉK LEÍRÁSA

Az elegáns rozsdamentes acél fali szekrénnyel rend lesz a konyhában

További helyre van szüksége edényei, lábasai, konyhai eszközei, és az élelmiszerek számára? Akkor a kifejezetten a konyhákban való professzionális használatra tervezett RCSSWC-150X45-S rozsdamentes acél szekrény pont tökéletes lesz az Ön számára! A Royal Catering rozsdamentes acélból készült bútoraival mindig rendet tarthat a konyhájában. A rozsdamentes acél szekrény három tároló helyet kínál a különféle eszközök számára, és rendkívül jól mutat a konyhában.

A Royal Catering a konyhai fali szekrényében rengeteg a hely

A fali szekrény három 150 x 45 x 60 cm méretű polca nagy tároló helyet biztosít Önnek. A nagy kapacitás emellett kompakt kialakítással jár együtt. A három polc mindegyike max. 20 kg súlyig terhelhető, így a faliszekrény teljes teherbírása 60 kg. A középső polcnak köszönhetően a szekrényben mindig jól láthatóan tárolhatja dolgait.

Tárolja Ön is konyhai edényeit, eszközeit, élelmiszereit vagy fűszereit rendszerezetten és higiénikusan a szekrényben! A függesztett faliszekrény kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően rendkívül tartós és hosszú életű. A szerkény robusztus anyaga nem lép reakcióba az élelmiszerekkel, ellenáll a korróziónak és a lerakódásoknak. A sima, minimális porózus felület könnyen tisztítható és fertőtleníthető.

A szekrényben tárolt tárgyakat két tolóajtó védi a fénytől és a portól. A sima járású, stabil görgőkön és a kiváló minőségű síneken mozgó ajtó biztosítja a szekrény halk és óvatos nyitását és zárását. A szekrény ajtaja kevesebb helyet foglal, mint a kifelé nyíló ajtók, vagyis a szekrény még kis konyhákba is tökéletes.

A rozsdamentes acél szekrény könnyen összeszerelhető, és rögzíthető a falhoz. A szekrény rendkívül stabil és teherbíró.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK