Trustpilot
(7) értékelés

Sörfőző tartály - 60 L - 3.000 W

155 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10011524

|

Modell: RCBM-42N

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-4 munkanap
Főbb jellemzők
  • tágas - 60 l üzemi kapacitás
  • egyszerű - automatikus üzemmód és memória funkció - ideális kezdőknek
  • felhasználóbarát - érintőképernyővel ellátott LCD-kijelző a hőmérséklet, teljesítmény, illetve főzési idő beállításához
  • nagy teljesítményű - kombinálja 1.800 W-os és 1.200 W-os fűtőelemeket
  • kényelmes - kivehető gabonatartály, keringgető szivattyú és leeresztő csap, valamint rozsdamentes acél használata
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.4

7 értékelés alapján

Rendezés :

7 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Top

Először vettünk egy olcsó főzőedényt egy versenytársunktól: 250 euró értékű rozsdamentes acélhulladék, amely kétszeri használat után eltört. Tehát itt fektettünk be, és teljesen el vagyunk ragadtatva. A szivattyú, a hőmérséklet pontossága, a kivitelezés minősége, minden szuper. Az ár borsos, de jogosnak tűnik.

Eredeti értékelés megjelenítése

6 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

Belle gép

Gyönyörű gép, könnyen használható.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Austria

Minden megfelel az elvárásoknak

Eredeti értékelés megjelenítése

25 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Nagyon jó bogrács

Eddig körülbelül 100 főzetet főztem egy 40 literes RCBM 40N edényen, de úgy döntöttem, veszek egy nagyobbat. Eddig 3 főzetet főztem vele. Nagyon jó teljesítmény. Összességében jó ár/minőség arány, egyszerű használat és nagyszerű megjelenés. Nagyon ajánlom.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Remek ár

Kiváló árteljesítmény. Nincs összehasonlítási lehetőségem a speidel Braumeister vagy hasonló rendszerekkel, de egyszerűen meg vagyok róla győződve. Van egy kis kritikám: a leírásban egy „intuitív” érintőpanel szerepel. A sörfőzőmnek nincs érintése. De ez már nem zavar. Lehet, hogy csak akkor rendeltem, amikor modellt váltottam. Továbbá a 9 program a 9 programozható munkalépésre vonatkozik. Kár, hogy a "megtakarított" kikapcsolás után elveszik... A 60 liter (vagy 62) a teljes mennyiségre vonatkozik. Azaz kb 50/55L sör főzetenként! Kicsit zavaros. De egyébként a tisztítás, kezelés, hőmérséklet pontosság a csúcs.

Válasz tőle

Kedves Stefan! Köszönjük üzenetét és visszajelzését. Továbbítjuk termékmenedzsment csapatunknak. Örülünk, hogy nagyon elégedett a termékkel. Jó szórakozást hozzá! Ha kérdése van, szívesen segítünk. Üdvözlettel, expondo Ügyfélszolgálat
Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Netherlands

Prima brouwketel

A termék jól kidolgozott és megfelelően működik. Vannak dolgok, amelyek gyengébb minőségűek (a folyadék körbepumpálására szolgáló cső helyett öblítő tömlő és a szűrőlap nem illeszkedik szorosan a belső csőre) Ezek az olcsóbb alkatrészek nem befolyásolják a működést, és ezért a pénzért hatékonyan beszerezhető 50-55 liter sörfőzés vagy 30 liter dupla maláta öntésű sör magas alkoholtartalmú sörhöz.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

A túlfolyócső hibás volt, amikor először főztem. A cső bejárata összetört.

Helló, a sörfőző teljesen nagyszerű, és megérdemli az 5 csillagot. A túlfolyócső azonban a csőbemenetnél annyira deformálódott, hogy a folyadék kiszivárgott. Ezért nem tudtam 5 csillagot adni. A használati utasítás is hagy némi kívánnivalót maga után. Azt írja, hogyan kell kezelni a készüléket, de sajnos nincs benne, hogy hogyan kell összeszerelni. Szerencsére van YouTube, ahol meg lehet nézni, hogyan állnak össze az egyes részek.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket