(1) értékelés

Tétel: EX10012095

|

Modell: RC-FS_1

Sörpad - háromrészes - Royal Catering - 150 kg - Fehér

53 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • rugalmas – összecsukható és időjárásbiztos asztal számos különböző eseményre és alkalomra
  • terhelhető – legfeljebb 150 kg-os teherbírás
  • tágas – 1130 x 680 x 730 mm méretével az asztal rengeteg helyet kínál a tálaláshoz, a 950 x 230 x 420 mm-es padokon pedig kényelmesen foglalhatnak vendégei helyet
  • egyszerű – könnyen kinyitható és összecsukható, egyszerű tárolás és szállítás
  • tartós – a robusztus és sima polietilénből készült asztallapnak és az erős acélváznak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Flexibilis, időjárásbiztos és robusztus – nagyszerű sörpad a sikeres ünnepi rendezvényekhez!

Akár kerti partikra, vásárokra vagy rusztikus stílusú esküvőkre: az RC-FS_1 sörpad a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül gyorsan felállítható, és rengeteg helyet biztosít az ünnepségek során. Max. 150 kg teherbírásával a sörpad garnitúra kiválóan elbírja a teli töltött korsókat is. Használat után a sörpad szett könnyen tisztítható, egyszerűen összecsukható, és helytakarékosan tárolható a soron következő rendezvényig.

Jól átgondolt vendéglátóipari felszerelések a Royal Catering-től, vendégei kényelméért

A 1130 x 680 x 730 mm-es sörasztal bőséges felületet kínál, és magassága ideális az étkezéshez, illetve az ételek kínálásához. A 950 x 230 x 420 mm-es padok tökéletesen illeszkednek az asztalhoz. A könnyű csukófunkció lehetővé teszi a sörpad gyors összehajtását, egyszerű szállítását, valamint helytakarékos tárolását. A padok pontosan az asztal alá helyezhetők. Alacsony súlyának köszönhetően a sörpad garnitúra ideális mobilis használatra, különböző rendezvényeken.

A sörasztal lapja, valamint az ülőfelületek speciális polietilénből készültek, amely rendkívül stabil, és ellenálló a savakkal, lúgokkal és vegyszerekkel szemben. A sima struktúrájú műanyag felület könnyen és gyorsan tisztítható. A vázak kiváló minőségű acélból vannak, amelyek egyenként max. 150 kg-os teherbírását tesznek lehetővé. Végül, de nem utolsósorban, az asztal kialakítása időtlenül elegáns, színe pedig Fehér, amely egy terítő, vagy egy borító segítségével pillanatok alatt az adott rendezvény stílusához igazítható.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Stabile Ausführung, die Kinder (8 und 11 J) können optimal Sitzen