Tétel: EX10012870

|

Modell: RCKV-01-N

Süteményes vitrin - 70 l - 2 szint

129 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • jól látható – körben üvegezett a sütemények, piték, bagelek, desszertek és egyéb finomságok optimális bemutatásához
  • tágas – 70 l-es kapacitás és 2 szint (33,5 x 41,8 / 33,5 x 49,5 cm)
  • terhelhető – a szintek teherbírása egyenként max. 10 kg
  • higiénikus – egyszerű és alapos tisztítás a sima felületeknek köszönhetően
  • kiváló minőségű – a tartós anyagoknak, mint a plexiüveg, az edzett üveg és a rozsdamentes acél, valamint a precíz kivitelezésnek köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Minden szem előtt! A Royal Catering süteményes vitrinében

A süteményes vitrinben a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül ínycsiklandó módon mutathatja be a süteményeket, a pitéket, a bageleket, a desszerteket és sok más finomságot. Az elegáns panorámás süteményes pult könnyedén elhelyezhető pékségek, cukrászdák, bisztrók, kávézók pultjain, illetve bárhol, ahol jól láthatóan szeretné bemutatni a frissen készített specialitásokat.

Tágas süteményes pult 2 szinttel

70 l-es űrtartalmával és 2 33,5 x 41,8 / 33,5 x 49,5 cm-es polcával a süteményes vitrin bőséges helyet kínál torták, sütemények vagy más ételek számára. A polcok teherbírása egyenként 10 kg. A panorámás vitrin elején lévő két ajtó lehetővé teszi a termékek célzott eltávolítását anélkül, hogy a teljes tartalmat kitenné a levegőnek és kiszárítaná.

A plexiüvegből, edzett üvegből és rozsdamentes acélból készült süteményes pult rendkívül elegáns, tartós, valamint könnyen és alaposan tisztítható. A csúszásmentes lábak garantálják a süteményes vitrin stabilitását, és megbízhatóan védik a padlót a karcolódástól és sérülésektől. 

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények