Trustpilot
Akciós
(2) értékelés
Royal Catering

Szervízkocsi - 3 polc - 63 x 40 cm - 90 kg - szürke

37 390,00 Ft 40 059,68 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10011717

|

Modell: RC-PSTG3800

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 1., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
37 390,00 Ft
3+
5%
35 520,50 Ft
5+
10%
33 651,00 Ft
10+
15%
31 781,50 Ft
Főbb jellemzők
  • teherbíró - 90 kg-os teherbírásával a kocsi tökéletes vendéglátóipari használatra, időt és energiát takaríthat meg segítségével
  • tágas - három polc biztosítja a nagy felületet, ami nagy tárgyak tárolására is alkalmas
  • jól manőverezhető - kiváló minőségű, termoplasztikus gumiból készült kerekek védik a padlót a karcolásoktól és a kerekek könnyedén elfordíthatók 360°-ban
  • praktikus - két rögzítőfék biztosítja a stabilitást és megkönnyíti a rakodást; a két ergonomikus műanyag fogantyú egyszerűsíti a szállítást
  • stabil - masszív, vastag falú alumínium csövekből és ütésálló műanyag polcokból készült szerkezet
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Szín
Szürke
Fék
2
Gumiabroncs típus
Önbeálló görgő
Polc méretei [cm]
63 x 40
Csőátmérő max. [mm]
38
Polcok közötti távolság [mm]
365
Max. terhelhetőség polconként [kg]
30
Görgők átmérője
100 mm
Görgők száma
4 Pc
Alsó polc magassága
16.5 cm
Felső polc magassága
89.5 cm
Terhelhetőség - max. teherbírás
90 kg
Polcok száma
3 Pc
Méretek (HxSzéxMa)
80 x 42.5 x 101.5 cm
Súly
6.6 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
69 x 49 x 28 cm
Szállítási súly
8 kg

Szállítási csomag

  • Szervízkocsi RC-PSTG3800
  • Szerelési kiegészítők
  • Használati útmutató

Termékleírás

Robusztus szervizkocsi műanyagból és alumíniumból három polccal

A Royal Catering RC-PSTG3800 3 stabil polccal ellátott szervizkocsi robusztus kivitelezésének köszönhetően kitűnő választás otthonába vagy vendéglátóipari egységek éttermek, büfék, szállodák, vagy közkonyhák számára. A szervízkocsi segítségével könnyű és egyszerű az ételek és az italok felszolgálása, a szennyes edények összeszedése és konyhába szállítása. A kocsi rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható.

Jól irányítható és stabil - szervízkocsi a Royal Catering-től az Ön konyhájába

A konyhai kocsi szerkezete masszív, vastag falú kerek alumínium csövekből és ütésálló műanyag polcokból áll, vagyis a kocsi rendkívül tartós és stabil. Anyagának köszönhetően a szervízkocsi könnyen tisztítható, karbantartása egyszerű.
A három termoplasztikus műanyagból készült polc rengeteg helyet biztosít az ételek és italok kínálásához a vendégek számára, illetve a szennyes edények és poharak összeszedéséhez. Az edények könnyen elérhetőek a kocsi mind a négy oldaláról. Ezen kívül a tálcát körülvevő él védi a rakományt a lecsúszástól.
A tálaló kocsi tálcái közötti távolság 36,5 cm, így termékünk tökéletesen alkalmas nagyobb fazekak, illetve egyéb tárgyak tárolására is. Minden egyes tálcát gond nélkül terhelhet 30 kg-ig. A kiváló teherbírásnak és a nagy méretű tároló felületnek köszönhetően a konyhai kocsival megspórolhatja a felesleges köröket, megkönnyítheti munkáját és vendéglátóegységének működését!
A kocsi 4 db nagy, könnyen guruló kerékkel rendelkezik. A kerekek speciális termoplasztikus gumival vannak bevonva, vagyis a kocsi mozgatása maximális terhelés esetén is rendkívül halk és könnyű. A kerekek 360 fokban forgathatóak, így a szervízkocsi szűk helyen is könnyedén mozgatható. A két rögzítőfék segítségével a szervízkocsit munka közben is leparkolhatja, anélkül, hogy fennálljon a veszély, hogy az véletlenül elgurul. Ez különösen előnyös, amikor épp pakol a kocsira.
Ha pedig a kocsit tolja, a két lekerekített műanyag fogantyú segítségével a kocsi optimálisan manőverezhető, így Ön szűk folyosókon is könnyen közlekedhet. A kocsi összeszerelése szintén gyerekjáték. A szállítási csomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges eszközöket. Válassza még ma a Royal Catering RC-PSTG3800 szervízkocsiját!

Értékelések és vélemények


4.5

2 értékelés alapján

Rendezés :

előző hónap Közzétéve Expondo Czech Republic

Kiszolgáló kocsi

Meg vagyunk elégedve a kocsival, könnyű, könnyen kezelhető és egyben stabil is.

Eredeti értékelés megjelenítése

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Netherlands

Stabil szerviz jármű

+ Stabil szerviz kocsi jó kerekekkel. + Könnyen mozgatható. + Erős polcok elegendő hellyel az összes tisztítószer/eszköz tárolására. + Kellemes, széles fogantyúk mindkét oldalon az autó kormányzásához. - Az egyetlen kisebb mínusz, hogy sok erőfeszítést igényelt az autó összeszerelése. Nagy erő kell az alkatrészek összerakásához. Az sem világos, hogy a deszkák mikor vannak elég mélyen rögzítve a csövekhez. Néha fel kell emelnem az autót, hogy átkormányozzak egy ütőt, és mindig attól tartok, hogy a felső polc kilazul. Szerencsére ez még nem történt meg. Ezért 4 csillag 5 helyett.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Könnyű manőverezni a kocsit?

Igen, a 360 fokban forgatható és könnyen guruló kerekeknek köszönhetően könnyen lehet a kocsit mozgatni. Ezáltal akár még szűk termekben is garantált a mobilitás.

Mekkora terhet bír el a szervízkocsi?

A három masszív műanyagból készült tálcák egyenként 30 kg-ig terhelhetők. A szervízkocsi összteherbírása 90 kg.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket