Tétel: EX10011717

|

Modell: RC-PSTG3800

Szervízkocsi - 3 polc - 63 x 40 cm - 90 kg - szürke

47 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró - 90 kg-os teherbírásával a kocsi tökéletes vendéglátóipari használatra, időt és energiát takaríthat meg segítségével
  • tágas - három polc biztosítja a nagy felületet, ami nagy tárgyak tárolására is alkalmas
  • jól manőverezhető - kiváló minőségű, termoplasztikus gumiból készült kerekek védik a padlót a karcolásoktól és a kerekek könnyedén elfordíthatók 360°-ban
  • praktikus - két rögzítőfék biztosítja a stabilitást és megkönnyíti a rakodást; a két ergonomikus műanyag fogantyú egyszerűsíti a szállítást
  • stabil - masszív, vastag falú alumínium csövekből és ütésálló műanyag polcokból készült szerkezet

TERMÉK LEÍRÁSA

Robusztus szervizkocsi műanyagból és alumíniumból három polccal

A Royal Catering RC-PSTG3800 3 stabil polccal ellátott szervizkocsi robusztus kivitelezésének köszönhetően kitűnő választás otthonába vagy vendéglátóipari egységek éttermek, büfék, szállodák, vagy közkonyhák számára. A szervízkocsi segítségével könnyű és egyszerű az ételek és az italok felszolgálása, a szennyes edények összeszedése és konyhába szállítása. A kocsi rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható.

Jól irányítható és stabil - szervízkocsi a Royal Catering-től az Ön konyhájába

A konyhai kocsi szerkezete masszív, vastag falú kerek alumínium csövekből és ütésálló műanyag polcokból áll, vagyis a kocsi rendkívül tartós és stabil. Anyagának köszönhetően a szervízkocsi könnyen tisztítható, karbantartása egyszerű.

A három termoplasztikus műanyagból készült polc rengeteg helyet biztosít az ételek és italok kínálásához a vendégek számára, illetve a szennyes edények és poharak összeszedéséhez. Az edények könnyen elérhetőek a kocsi mind a négy oldaláról. Ezen kívül a tálcát körülvevő él védi a rakományt a lecsúszástól.

A tálaló kocsi tálcái közötti távolság 36,5 cm, így termékünk tökéletesen alkalmas nagyobb fazekak, illetve egyéb tárgyak tárolására is. Minden egyes tálcát gond nélkül terhelhet 30 kg-ig. A kiváló teherbírásnak és a nagy méretű tároló felületnek köszönhetően a konyhai kocsival megspórolhatja a felesleges köröket, megkönnyítheti munkáját és vendéglátóegységének működését!

A kocsi 4 db nagy, könnyen guruló kerékkel rendelkezik. A kerekek speciális termoplasztikus gumival vannak bevonva, vagyis a kocsi mozgatása maximális terhelés esetén is rendkívül halk és könnyű. A kerekek 360 fokban forgathatóak, így a szervízkocsi szűk helyen is könnyedén mozgatható. A két rögzítőfék segítségével a szervízkocsit munka közben is leparkolhatja, anélkül, hogy fennálljon a veszély, hogy az véletlenül elgurul. Ez különösen előnyös, amikor épp pakol a kocsira.

Ha pedig a kocsit tolja, a két lekerekített műanyag fogantyú segítségével a kocsi optimálisan manőverezhető, így Ön szűk folyosókon is könnyen közlekedhet. A kocsi összeszerelése szintén gyerekjáték. A szállítási csomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges eszközöket. Válassza még ma a Royal Catering RC-PSTG3800 szervízkocsiját!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények