Tétel: EX10012794

|

Modell: RCTW 7 TB

Tálcaszállító kocsi - 7 nyílás + polc - rozsdamentes acél - Royal Catering

66 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 7 hosszanti nyílással a tálcák behelyezésére, egymástól 8 cm-es távolságban, és egy 60 x 60 cm-es polccal
  • terhelhető – nyílásonként és polconként 10 kg teherbírással, 80 kg-os összkapacitással
  • professzionális – a kiváló minőségű rozsdamentes acélnak köszönhetően kiválóan alkalmas vendéglátóipari és élelmiszeripari használatra
  • mobil – 4 simán futó kerék termoplasztikus gumiból (TPR)
  • tartós – a stabil felépítésnek, a kiváló minőségű kidolgozásnak és a robusztus anyagoknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Kiváló minőségű tálcaszállító kocsi rozsdamentes acélból 7 hosszanti nyílással a tálcák számára

Forró pékáruk helytakarékos hűtése és egyszerű szállítása? A Royal Catering tálcaszállító kocsija 7 tálcának kínál helyet, valamint egy további tárolófelülettel rendelkezik a kényelmes és hatékony munkavégzés érdekében. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tálca szállító kocsi ideális professzionális élelmiszeripari használatra, például pékségekben, cukrászdákban vagy csokoládéboltokban.

Teherbíró tálca szállító kocsi a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

A polcos kocsi teherbírása nyílásonként 10 kg. A 60 x 60 cm-es polc szintén 10 kg-ig terhelhető, vagyis a tálca kocsi teljes teherbírása 80 kg. A hosszanti nyílások a tálcák számára egymástól 8 cm-es távolságban helyezkednek el, így Ön a legkisebb területen is nagy mennyiségű terméket dolgozhat fel, illetve szállíthat. A négy, simán futó, termoplasztikus gumiból (TPR) készült kerék biztosítja a szállítókocsi mobilitását, az integrált védősapkák pedig védik a falakat és a bútorokat a karcolódástól és a sérülésektől. A tálca kocsi maximális stabilitásáról négy rögzítőfék gondoskodik.

A kiváló minőségű tálca szállító kocsi rozsdamentes acélból készült, vagyis ideális élelmiszeripari használatra. A rozsdamentes acél bútorok tartósak és könnyen tisztíthatók. Az anyag kémiailag és biológiailag semleges, ezért teljesen ártalmatlan az élelmiszerrel való érintkezés során. Optimalizálja munkafolyamatait a Royal Catering tálcaszállító kocsival!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK