Tétel: EX10012000

|

Modell: RCPMS-80S

Tejturmix - 1 L - 15 000 fordulat/perc - rozsdamentes acél

38 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes - legfeljebb 15 000 fordulat/perc 80 W-on, a pontos és gyors keverés érdekében
  • pontos - a 2  sebességszintnek köszönhetően jobban ellenőrizhető a folyamat
  • hatékony - 1 l-es tartály nagy mennyiésgű ital elkészítéséhez is
  • professzionális - a kiváló minőségű, élelmiszerek számára biztonságos rozsdamentes acélból készült ház, a keverő és a pohár kivlóan alkalmasak vendéglátóipari használatra
  • sokoldalú - krémes turmixokhoz, gyümölcsös vagy tej alapú koktélokhoz, és tápláló fehérjeturmixokhoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Tej turmix - helytakarékos és rendkívül hatékony

A Royal Catering-nek a vendéglátóipari felszerelések szakértőjének  RCPMS-80S tej turmixa professzionális használatra lett kifejlesztve, például éttermekbe, kávézókba, bárokba, klubokba, fagylaltozókba vagy fitneszstúdiókba. 80 W-os teljesítményének és max. 15 000 fordulat/perces sebességének köszönhetően a mixerrel könnyedén keverhet tejszínes turmixokat, a gyümölcsös vagy krémes koktélokat, sőt akár tápláló fehérje turmixokat is. A shaker rugalmasan használható, kialakítása pedig praktikus és magas színvonalú, vagyis az eszköz elengedhetetlen kellék a vendéglátásban.

Tökéletes textúra 15 000 fordulat/perces sebességgel

A tejturmix egy 80 W-os motorral rendelkezik, és a 2 választható sebességi szintnek köszönhetően akár a 15 000 fordulat/perc sebesség is elérhető, így Ön ellenőrzés alatt tarthatja a keverési folyamatot. Az ital mixer 1 l-es tartályában egyszerre nagyobb mennyiségű ital elkészítése is lehetséges. A készülék ideális otthoni használatra is: a shakerben mindenki elkészítheti kedvenc italát.

Az álló mixer pohárzáró (Cup Lock) rendszerrel rendelkezik amely lehetővé teszi a poharak egyszerű és kényelmes rögzítését az állványon.  Ugyanakkor a felfüggesztés stabil illeszkedést garantál a keverési folyamat során és védelmet nyújt a véletlen bekapcsolás ellen.

A tej turmixot praktikus kialakítás és klasszikus design jellemzi. A függőleges kialakításnak köszönhetően az eszköz rendkívül helytakarékos és szinte bárhova integrálható. A négy gumiláb garantálja a shaker stabilitását, megakadályozza az eszköz megcsúszását, valamint védi a munkafelületeket a karcolódástól.

A ház, a tartály és a keverő kiváló minőségű rozsdamentes acélból vannak, ami rendkívül higiénikus, ellenáll a szennyeződéseknek, például rozsdának, vízfoltoknak, korróziónak és italmaradványoknak, és az italok szaga és íze így semleges marad. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a turmix könnyen tisztítható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK