Akciós

Tétel: EX10110294

|

Modell: SIN-MS-100

Laptop és monitor tartó - állítható magasságú - dönthető

18 290,00 Ft 30 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – 181 x 181 mm-es tartójával sokoldalúan használható monitorokhoz, laptopokhoz vagy más berendezésekhez
  • állítható – a monitor állvány magassága és dőlésszöge állítható
  • biztonságos – a tartófelület szilikonbevonata megakadályozza, hogy munkaeszköze lecsússzon, leessen vagy megkarcolódjon
  • praktikus – a beépített szorítószerkezet megakadályozza, hogy a kábelek összegabalyodjanak
  • mobil – a laptop tartó ideális otthoni használatra, valamint útközben és rendezvényeken

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális laptop és monitor tartó otthonra és útközben

Az univerzális laptop és monitor tartó ideális otthoni és irodai munkához, valamint mobilisan is használható útközben vagy rendezvényeken. A könnyű, kompakt, mégis robusztus laptop állvány állítható magasságú és dönthető, így minden helyzetben tökéletes munkapozíciót kínál. A szilikon borítású, csúszásmentes, 181 x 181 mm méretű tartó gondoskodik munkaeszköze biztonságáról.

Kényelmes munkavégzés az állítható laptop és monitor állvánnyal

A 225–280 mm között állítható magasság-tartománynak és a ±15°-ban állítható dőlésszögnek köszönhetően a monitor tartón optimális munkamagasságban helyezheti el laptopját vagy monitorját, és mindig kényelmesen dolgozhat, így megelőzheti a nyakfájást, a hátfájást és a vállproblémák kialakulását. A nagy forgatógombok segítségével a monitorállvány pillanatok alatt beállítható. A beállítás után a magasság biztonságosan rögzíthető a zárómechanizmus segítségével.

A monitor emelőként és laptoptartóként is használható modell nemcsak rugalmas és mobil alkalmazási lehetőségeket kínál, hanem okos funkciókkal is rendelkezik. Az integrált bilincs megakadályozza, hogy a kábelek összegabalyodjanak. A robusztus, nejlon elemekkel ellátott acélszerkezetnek köszönhetően a professzionális laptop állvány rendkívül tartós.

MŰSZAKI ADATOK