Trustpilot
(5) értékelés

Plazmavágó - 65 A - Duty Cycle 100 % - 400 V - IGBT - HF gyújtás

157 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10021418

|

Modell: S-PLASMA 60U

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 2., csütörtök
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
157 990,00 Ft
157 990,00 Ft
0%
473 970,00 Ft
150 090,50 Ft
5%
789 950,00 Ft
142 191,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • nagy teljesítményű – 65 A maximális vágási áram, és Duty Cycle 100 %
  • átlátható – kezelőpanel LED kijelzővel, nyomásmérővel és forgóvezérléssel
  • hatékony – modern IGBT inverter és HF gyújtás
  • precíz – gyors, deformációmentes leválasztó vágások 22 mm-es anyagvastagságig
  • mobil – kompakt méretek és hordozófogantyú
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.2

5 értékelés alapján

Rendezés :

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Teljes ajánlás.

Az összes online vélemény szerint erről a készülékről én is ajánlom. Sok pozitív bejegyzést olvastam, és ez késztetett arra, hogy vágót vásároljak. Kétségtelenül tudom tovább ajánlani, és még egy pozitív véleményt fűzni ehhez a készülékhez. Gyors szállítás, a terméket másnap kiszállították, jól becsomagolva. Rövid és lényegre törő utasítások biztonsági megjegyzésekkel. Nagyon egyszerű felület, egyszerű a készülék vezérlése - minden rendben van.Ami a vágási tesztet illeti, felteszek egy rövid videót a YT-re - nagyon jól néz ki.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Tökéletes!

A plazmavágó igazán lenyűgözött, hogy őszinte legyek. A felhasználóbarátság elképesztő – a felület olyan egyszerű, hogy nem is kellett sokat gondolkodnom rajta. De akkor az előadás! Őrület! Nagyon megrázott, a műszaki adatok pedig teljesen megfeleltek a valóságnak, ami engem nagyon meglepett. A kézikönyv is nagyon jól sikerült, és sokat segített nekem. Könnyen használható, és a teljesítmény magával ragad. Add hozzá a gyors szállítást, a biztonságos csomagolást és a zseniális kézikönyvet – tökéletes!

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

A legjobb vágó

Nagyon jó választás. Kezdetben szkeptikus voltam, mert nem találtam videót a termékről, így nem tudtam, mire számítsak, vagy hogy fog kinézni a vágás. Csak néhány véleményt találtam a neten. És ennyi. Ami végül meggyőzött a vásárlásról, az a viszonylag alacsony ár, a 65A és az igazán erős ciklus volt. Ami ebben az árkategóriában egészen hihetetlennek tűnt. Az interneten azonban kevés pozitív vélemény jelezte, hogy a paraméterek reálisnak, vagy legalábbis nagyon közel állnak a valóshoz. Megerősíthetem, hogy ez egy nagyon jó választás. A munkavégzéstől függően a ciklus rövidebb is lehet, de ez valószínűleg a hegesztés közbeni környezeti feltételektől függ. A vágás fröccsenésmentes, minden szépen ki van fújva. Nagyon jól és gyorsan kezeli a vastagabb anyagokat. Egyszóval egy termék, amely igazán megéri a figyelmet. A ház hátsó része enyhén csikorog, de lehetne javítani rajta – mert az egész készülék nagyon masszívnak tűnik. A készülék dugó nélkül érkezett és nem volt benne a szettben (400V), ami 3P-hez eléggé standard és ezen az áron nincs nagyobb panaszom, de jobb lenne, ha a készletben lenne. További előny a könnyű vezérlés, nincs gomb – minden könnyen irányítható. Összefoglalva: MEGÉRI!

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

6 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Slovakia

plazmavágó 65 A

Nem volt mellékelve a megfelelő földelőkábel, ezért nem talál választ erre a problémára. Valamilyen linkek valahol, ahol nem működik, rossz képet ad ennek az egész boltnak!

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket