Trustpilot
(6) értékelés

Alumínium hegesztő - AWI AC/DC - 220 A - 8 méteres kábel - impulzus

276 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10021056

|

Modell: S-ALU 220 PRO

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítási idő kb. 3-5 munkanap
Főbb jellemzők
  • üzemidő 220 A esetében 60 %
  • maximális mozgásszabadság a 8 méteres kábelnek, tömlőcsomagnak, illetve lábpedálnak köszönhetően
  • AWI hegesztő gép AC és DC funkciókkal alumíniumhoz is alkalamas
  • precíz hegesztés a paraméretek pontos szabályozásával
  • állítható értékek a gáz utáni áramlási időhöz, impulzus frekvenciához, Duty Cycle és Clean Width
  • erőteljes MOSFET technológia 2/4-ütemű kapcsolással és HF-gyújtással
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

6 értékelés alapján

Rendezés :

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon France

JEAN

Nagyon jó termék, 6 évig használt tehát 4 profiként (bojlerkészítő).

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon France

Nagyon könnyen használható

Ha szeretné megtanulni, hogyan kell helyesen hegeszteni AWI-vel, ajánlok egy nagyon részletes, külön beállítási kézikönyvet. És nagyon hosszú zseblámpájával profik számára is alkalmas

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

Nagy

Kis bevezetés, nem vagyok profi és kevés tapasztalatom van AWI hegesztésben, mielőtt emelős kioldós hegesztőt használtam. A gép a vártnál hamarabb érkezett kitűnő csomagolással, a csomagban megtaláltam a nagy keresztmetszetű és nagyon hosszú bilincseket és a földkábeleket, a tig zseblámpa kiváló kidolgozású, hat méternél hosszabb kábellel, a pedál teljes egészében fém hosszú kábelek, mint a pisztolykábel, a maximális áramerősség a pedálon egy oldalsó potenciométerrel állítható be, továbbá a pedál a pisztoly helyett a kétpólusú csatlakozó csatlakoztatásával vezérelheti a kioldást, a pedállal történő áramnöveléshez szükséges engedélyezése a jobb alsó sarokban található kapcsolóval. A gép nagyon jól felépítettnek tűnik, nem tudom, hogy a belső alkatrészek megfelelőek-e, de remélem, az egyetlen hibája a használati utasítás, a biztonság szempontjából nagyon részletes, a többire nagyon rossz, viszont olaszul vannak, a A gáztömlő átlátszó műanyagból van, elég hosszú, de nagyon merev, mondhatnám, hogy ennek a minősége nincs összhangban a többivel. Olvastam más véleményeket, ahol azt írják, hogy a gép felfújt specifikációkat közöl a maximális áramerősséghez képest, lehet, de a 220 amper sok és kiaknázásához még mindig legalább 4500 W-os Enel tápra lenne szükség, a kimeneti csatlakozók a kicsik, valószínűleg 220 A-val is lehet gondjuk, főleg ha nincs jól meghúzva, de az előtte elmondottak érvényesek (talán nem éri el a 220 A-t és mindenesetre soha nem fogom használni) személy szerint nagyon boldog vagyok, a a gép várakozáson felüli, tekintve, hogy a pedállal együtt 729 eurót fizettem, a mellékeltben találtam egy fúvóka készletet a fáklyához, három különböző átmérőjű fogót a volfrámelektródákhoz és egy univerzális elektródát, az olasz gyártmányú gépek háromszorosába kerültek nem tudom, hogy meghibásodás esetén találok-e segítséget, de mielőtt egy olasz autó árának megfelelő összeget elköltenék, ebből hármat el kell égetnem. Nem is tudom generátorral lehet-e meghajtani, a kézikönyvben nincs megadva, mindjárt megtudom, ami engem illet, kétség nélkül ajánlom, persze aki nem van tapasztalata a TIG géppel, kicsit játszani kell vele, hogy megismerje.a számos parancs. Jó hegesztést mindenkinek.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Tökéletes

Tökéletesen megfelel a leírásnak!! Nagyon jól működik!!!

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Amazon Germany

Stamos!

Amerikai Európában élnek, és óriási a különbség a gépek minőségében. Az utolsó gépem egy Lincoln 225 TIG volt, ami egy nagyobb, nehezebb transzformátoros gép. Úgy épült, mint egy tank, és egy tonnát nyom. Most a tengerentúlon szükségem volt egy cseregépre, és mindig is szkeptikus voltam az inverteres gépekkel kapcsolatban, mert úgy tűnik, nem tartanak ki. Kipróbáltam egy Stahlwork-et, a gép rendben volt, de a pedál teljesen borzasztó minőségű volt. Kivettem még egy esélyt a Stamos-szal, mivel a gép minden kritériummal rendelkezett, ami jónak tűnt: analóg kezelőszervek, rengeteg beállítás és megfelelő lábpedál. A doboztól, amelyben a termék érkezett, az alkatrészekig minden kiváló minőségű, beleértve a lábpedált is! Ez a gép nagyon versenyképes árú, és minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre a digitális kezelőszervek sokasága nélkül szüksége lehet. Alaposabb tesztet adok a gépnek, és beszámolok róla, de eddig ez a gép SZILÁRD. Panaszok: - Ahogy egy korábbi értékelő is megjegyezte, a gázcsatlakozás csak egy tömlőszár egy merev átlátszó csővel. Inkább egy megfelelő magas hőmérsékletű gáztömlőt szeretnék, de ez működik. - A mellékelt AWI pisztoly terjedelmes. Inkább a CK könnyebb, rugalmasabb zseblámpáit részesítem előnyben (a kézi kezelőszervek nélkül).- Jobban szeretem, ha a gép az elterjedtebb csavaros rögzítésű égőcsatlakozást használná.- Lábpedál használatakor a fő áramerősség-szabályozás a pedálon található, szemben a gép. Furcsa, de ezzel együtt tudok élni.

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Supe

Minden tökéletes

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket