(2) Vélemények

Tétel: EX10021227

|

Modell: S-MAG 180

MIG MAG hegesztőgép - 180 A - 2/4 ütemű - 230 V

171 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Nagyteljesítményű - 180 A a MIG és AWI Liftarc funkcióhoz, valamint 100 % aktív ciklusidő 90 A-rel
  • Modern - IGBT-inverter és kényelmes kezelhetőség a 2-ütemű és 4-ütemű kapcsolónak köszönhetően
  • Rugalmas - 200 mm átmérőjű huzalorsó 0,6 - 1 mm vastag huzalokhoz
  • Sokoldalú - további funkciók, mint például a induktivitás, VRD, Anti Stick, Arc Force és Hot Start
  • Praktikus - a használati útmutató könnyen elérhető a burkolaton található QR-kóddal

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagy teljesítmény egyszerű kezelhetőséggel kombinálva - Stamos Power ² MIG MAG hegesztőgép

Az S-MAG MIG/MAG 180 hegesztőgép magas szintű IGBT inverter technológiával van felszerelve, garantálja a maximális rugalmasságot és minőséget. A hegesztési áram fokozatmentes szabályozása 180 A-ig biztosítja az optimális hegesztést különféle hegesztési munkáknál. A MIG hegesztőgépet az elektródás hegesztés opció egészíti ki, vagyis az eszköz a szabadban, akár szeles időjárás esetén is használható. Ha csatlakoztat egy AWI Liftarc hegesztőpisztolyt, akkor a készülékkel használhatja az AWI hegesztési módot.

MIG/MAG – gyorsan, hatékonyan és univerzálisan használható

A 2-LED kijelzővel ellátott, jól átlátható kezelőpanel segítségével tökékletesen szabályozhatja a szükséges hegesztési paramétereket. Mindezek mellett a panel hegesztőkesztyűvel is könnyen kezelhető. A MIG/MAG hegesztőgépen fokozatmentesen állítható az áramerősség és a feszültség, meghatározható az induktivitás, valamint választhat a 2-ütemű vagy 4-ütemű üzemmód között. A a MIG / MAG, AWI Liftarc és az MMA hegesztési mód kiválasztása szintén rendkívül egyszerű.

Teljes teljesítmény mellett a MIG hegesztőgép 180 A-t ér el, amellyel a különböző javítási és felújítási munkák megbízhatóan elvégezhetők. Ha a hegesztési áramot 90 A értékre csökkenti, akkor megszakítás nélkül hegeszthet. Ezenkívül a készüléken egy szabályozó segítségével állítható az induktivitás. Huzal tekintetében 200 mm átmérőjű orsókat használhat a készülékhez. A huzal lehet vastagabb vagy vékonyabb: 0,6, 0,8 vagy 1 mm vastagságú. A huzaladagolás 14 m/perc értékig szabályozható.

A védőgázas hegesztőgéppel minden fémmunkálat elvégezhető a gyárban, a műhelyben, a lakatosműhelyben vagy szerelőműhelyében. MIG hegesztésnél inert gázokat használunk a rézhez, magnéziumhoz és más vasmentes fémekhez, valamint ezek ötvözeteinek hegesztéséhez; szerkezeti acélnál, acélnál és ezek legtöbb ötvözeténél az aktív gázokkal történő MAG-hegesztés az optimális. Ha védőgáz nélkül akarja használni az FCAW hegesztési módot, akkor alkalmazhat olyan fluxushuzalt is, amelybe a védőgáz már be van építve.

Ezen a hegesztőgépen kapcsolható az AWI hegesztés is Liftarc gyújtással, ha egy AWI hegesztőpisztolyt csatlakoztat külső gázcsatlakozással (nem része a csomagnak). Ehhez csak ki kell választania a megfelelő funkciót a kezelőpanelen.

Flexibilis E-Hand hegesztés gáz nélkül

Az E-Hand (MMA) hegesztéshez nem szükséges extra gáz, így még a szabadban is használható. Az optimális hegesztési eredményeket a Hot Start, az Arc Force és az Anti-Stick funkciók biztosítják. A nagyobb biztonság érdekében csökkenthető a feszültség a VDR funkció bekapcsolásával, különösen ha nedves környezetben kell hegeszteni.

A stabil fémház védi az eszköz belső szerkezetét a mechanikai sérülésekétől. Az eszköz hűtése egy erőteljes ventilátor segítségével történik, amely hatékony légáramlással véd a túlmelegedés ellen, ezzel garantálva az eszköz hosszú élettartamát.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

01.06.2023

5

01.06.2023

Produkt jest ok, szybka dostawa (za 2 dni był u mnie)