Trustpilot

MIG-MAG hegesztők

A biztonság, a pontosság és a hatékonyság minden hegesztési feladatnál elsőbbséget élvez, legyen szó kisebb javításokról, autófelújításokról, nagy felújítási munkákról vagy akár lakatosmunkáról. Egyetlen feladat sem túl kicsi ahhoz, hogy kompromisszumot kössünk a nagyszerű eredményekkel kapcsolatban. A professzionális és magánhasználatra egyaránt alkalmas, felhasználóbarát MIG MAG hegesztőinkkel a modern hegesztési technikák széles skáláját élvezheti, strapabíró kialakítással és technológiával kombinálva, így minden alkalommal zökkenőmentes eredményeket érhet el.

Zökkenőmentes, professzionális eredmények

MIG hegesztő választékunk a hegesztési szakterületek széles skáláján alkalmas mind a profik, mind az otthoni hegesztők számára. Az ipari szakemberek és szakiskolák számára hegesztőink hosszú élettartamúak és könnyen szállíthatóak, így vállalkozásának évekig tartó megtérülést biztosítanak. MIG MAG hegesztőink ideálisak a fémekkel dolgozó kézműves szakemberek számára is, és különösen hasznosak minden olyan szakember számára, aki az autós szakmában dolgozik, akár járműveket javít, akár a semmiből modellezi azokat. A nagyszerű eredmények a hegesztési áram pontos beállításán múlik, hogy az adott feladathoz igazodjon. Sokoldalú MIG MAG hegesztőink széles áramtartománnyal rendelkeznek, így egyedileg igazíthatók az adott körülményekhez és anyagokhoz. Legolcsóbb MIG MAG hegesztőnk egy nagy teljesítményű kézi készülék, amely lenyűgöző 230 voltos feszültséggel rendelkezik. Intuitívan használható, ez a készülék ideális azok számára, akiknek nincs korábbi hegesztési tapasztalatuk, és különösen könnyű, ha útközben dolgozik. A szakértő hegesztőgépünk a legjobb szakmai választásunk, ha minden hegesztési feladatról van szó. Számos hegesztési funkcióval, mint például MIG/MAG és MMA, ez a szakértői eszköz ideális még a legnehezebb hegesztési feladatokhoz is, mint például erkély- vagy lépcsőprofilok. Az akár 500 amper erős áramával ideális acél, réz, rozsdamentes acél és sárgaréz felületek megmunkálásához, különösen ideális az autóiparban. A beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, nagy teljesítményű készülék négy kerékre van szerelve, így könnyen szállítható, még a forgalmas építkezéseken is.

A biztonság az első!

Amikor ipari berendezésekbe történő beruházásról van szó, az Ön munkatársainak biztonsága az első számú prioritás. A szakemberek jól tudják, hogy a gázfém ívhegesztés veszélyes lehet, ha nem tesznek megfelelő óvintézkedéseket. Ezért választottuk a Stamos Germany-t, a hegesztés globális szakértőit a hegesztési megoldások kínálatához. MIG MAG hegesztőink mindegyikét szigorúan teszteltük és a kiváló biztonsági előírások miatt választottuk ki. Bárhol is dolgozik, mi az Expondónál olyan eszközöket szeretnénk biztosítani, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhat, miközben a biztonságot sosem kockáztatjuk. A kézműves kellékek választékától kezdve a vendéglátóipari kellékek teljes választékáig olyan anyagokba fektetünk be, amelyek tartósak, és segítenek csökkenteni a munkahelyi veszélyeket. MIG MAG hegesztőinket túlmelegedés elleni védelemmel és gyors működésű hűtőventilátorokkal rögzítjük, hogy minimálisra csökkentsük a túlmelegedés kockázatát. A digitális kijelzővel kiegészítve a hőmérséklet könnyen nyomon követhető és gyorsan a munkakörülményekhez igazítható. Fontos azonban, hogy a dolgozókat megfelelő biztonsági felszereléssel is ellássa, hogy mindig védve legyenek, és megfeleljenek az iparági előírásoknak. Védősisak kínálatunkban a legjobb minőségű védőfelszereléseket találja, hogy munkatársai mindig biztonságban legyenek. A lenyűgöző reakciósebességgel rendelkező high-tech sisakválasztékunk biztosítja, hogy a szemek még egy egész napos hegesztés után sem fáradnak el vagy sérülnek meg. Emellett prémium minőségű hegesztőkesztyűk széles választékát is tartjuk, amelyek hőállóak és megerősített varrással és béléssel készültek, hogy hosszú távú védelmet és maximális mobilitást biztosítsanak munka közben. Nem számít, milyen feladatról van szó, a nagyszerű eredmények érdekében soha ne kössön kompromisszumot a biztonság terén.