Ellenőrzött minőség

AC-DC hegesztők

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 11 az 11 termék

A szűrésre nincs találat!

Az AC-DC hegesztőnek általában magas színvonalú szabványnak kell megfelelnie. Különösen a professzionális használat során elvárás, hogy a TIG AC-DC hegesztőgép mindig biztonságosan és megbízhatóan működjön. Ebben a kategóriában a szerszámok és készülékek területéről kiváló minőségű, professzionális használatra szánt hegesztőeszközöket talál. Minden készülékünk megfelel a mai műszaki szabványnak, és magas minőség, korszerű biztonsági funkciók és korlátlan megbízhatóság jellemzi őket.

TIG ALU hegesztő AC/DC professzionális használatra

A TIG AC-DC hegesztőgép jelentős előnyöket kínál az alumínium hegesztése során. Ezért a "TIG AC-DC" megnevezésű készüléket tekintik ideális alumíniumhegesztő készüléknek. Az alumínium váltóáramú hegesztővel történő hegesztésekor például az alumíniumban lévő oxidok a hegesztőív bizonyos folyamatai révén megsemmisülnek. Ez nem így van egy kiváló minőségű készülék esetében. A mesterember kiváló minőségű eredményt kap ezekkel a hegesztőgépekkel. Mivel a TIG-technológiával működő készülék hihetetlenül gyors hegesztési folyamatot biztosít, az alumínium nem deformálódik a hegesztési folyamat során. A hegesztési varratok szebbek, mint a más eszközökkel végzett hegesztési eredmények.

A modelltől függően az AC-DC hegesztő speciális bemeneti feszültséggel működik. A hegesztőáram erőssége természetesen egyedileg beállítható az ebbe a kategóriába tartozó professzionális készüléken. Ezenkívül ma már sok készülék kínál lehetőséget tiszta AC, DC vagy MMA hegesztésre. Ehhez a készülékeket a megfelelő üzemmódokkal látták el, amelyek pillanatok alatt beállíthatók. Egy professzionális AC-DC hegesztőgép így minden elképzelhető alkalmazáshoz használható. A készülékben a hegesztés során kialakuló nagy hőfejlődés ellensúlyozására a modern váltakozó áramú egyenáramú készülékek ma már nagy teljesítményű ventilátorokkal vagy vízhűtő rendszerrel rendelkeznek. Ezek a ventilátorok vagy vízhűtőrendszerek megvédik a hegesztőberendezést a folyamatos működés közbeni túlmelegedéstől.

Fontos az AC-DC hegesztő magas minősége

Egy korszerű AC-DC hegesztőnek természetesen nagyon speciális kritériumoknak kell megfelelnie a professzionális szektorban. Egyrészt fontos, hogy a készülék hosszú élettartamot biztosítson. Ehhez elengedhetetlen a készülékház robusztus kivitelezése. Különösen a professzionális területen a hegesztőberendezések nagy terhelésnek vannak kitéve. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kínálatunkban szereplő készülékek kivitelezése és funkcionalitása korlátlanul magas színvonalú legyen. Ezenkívül természetesen az AC-DC hegesztőberendezés mobilitása is fontos. Az eszköznek könnyen szállíthatónak kell lennie, és a robusztusság, a biztonság és a műszaki felszereltség tekintetében meg kell felelnie a mai szabványoknak. A biztonsággal kapcsolatban el kell mondani, hogy a kínálatunkban szereplő AC-DC hegesztőgépek garantáltan minden fontos biztonsági irányelvet lefednek.

A használt váltóáramú egyenáramú hegesztőgép vásárlásán gondolkodó kézművesnek szem előtt kell tartania, hogy a használt egységek nem mindig működnek megbízhatóan és biztonságosan. Egy új készülékkel ebből a kategóriából a biztonság, a tartósság és a megbízhatóság mindig garantált. Ez a magas biztonsági szabvány ugyanolyan fontos, mint például a hegesztősisak, amely a hegesztés alapfelszerelésének része. Minden készülékünk ideális hatékonyságot kínál, ahogy az egy korszerű AC-DC hegesztőberendezéstől ma elvárható. Legyen szó elektromos kézi hegesztésről vagy TIG-hegesztésről - itt minden elképzelhető alkalmazási területre megtalálja a megfelelő készüléket.